Véleményt szeretnék kérni a CLG testsúlycsökkentő
kapszuláról, amit Nyári Darinka színésznővel
reklámoznak. Van már róla tapasztalata valakinek?
Mielőtt rendelnék szeretnék róla olyan véleményt is
hallani, aki nem fizetett reklámban szerepel.
Tudományosan egyelőre nem bizonyított, hogy bármi hatása lenne. Állatkísérleteknél tapasztaltak némi hatást, viszont az embereknél való tesztelésnél a független vizsgálatok minimális, vagy épp semmi hatást nem mutattak ki a placebohoz képest. (A hatóanyagnak néztem utána, ami a HCA, nem a konkrét kiegészítőnek.)
2023. máj. 15. 09:39
Ott van Norbert balhéja , évek óta mondták hogy csaló mert a termékek zöme eredeti gyári cucc amire saját matricát tesz csak emiatt 4x annyi . A péksége ami saját receptes .
2023. máj. 15. 16:28
Testsúlycsökkentő kapszula nem létezik, így ez is csak átverés.
2023. máj. 16. 06:43
4/15 anonim válasza:
A páromnak rendeltem 2 dobozzal a vitalnatural.hu webáruházból. Még csak pár napja szedi, kiváncsi leszek. Leadhatna ő is 10 kilót, mint a Darinka.
2023. máj. 29. 19:56
4-es!
Nem akarlak elkeseríteni, de kidobott pénz volt.
2023. máj. 29. 22:14
6/15 anonim válasza:
Szedtem 3 hétig a kapszulát, úgy éreztem éhesebb vagyok mint korábban ezért mérgembe kidobtam pár kapszulával a dobozt. Aztán hamar rájöttem, hogy az emésztésemet iszonyúan rendbe tette, mióta nem szedem még inkább tudok enni... Amikor szedtem éreztem, hogy a szervezetem folyamatosan dolgozik,valamelyik gyógynövény iszonyú erősen tolja. Bár sokkal fáradtabb voltam, éreztem a belső aktivitást.
Sokat szoktam biciklizni, de a kapszula szedése alatt úgy éreztem, hogy megeszi az izmaimat valami és nem megy a fizikai aktivitás.
Ma újra veszek kapszulát, mert már megbántam, hogy kidobtam. Ha fogyást nem is hoz nekem abban biztos vagyok, hogy átmozgatja és kipucolja a belső szerveimet és nem úgy hogy hasmenést okoz. Később elmondom nektek mire juttottam vele.
2023. jún. 10. 05:28
7/15 anonim válasza:
Van már valami eredmény ?
2023. júl. 31. 20:06
8/15 anonim válasza:
6. Ez vagyva marhaságnak tűnik, bocsi ;-)
2023. szept. 26. 13:27
9/15 anonim válasza:
#6 Értél el valami eredményt ?
2023. szept. 27. 13:01
Ami nekem bejött kapszulakból az sd36.annal vettem észre H nem vagyok éhes.ami még jó a toman diet.csak viszont drága és tartani kell.ami még bejött a tojás diéta. Most nem szedek egyébként semmit csak járok egy jó ideje spinningre és odafigyelek a kajára nem feltétlen kell kapszulákat bármit venni minden nap kell sportolni vagy futni és odafigyelni a kajára.
febr. 17. 19:54
Kapcsolódó kérdések: