Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Véleményt szeretnék kérni a...

Véleményt szeretnék kérni a CLG testsúlycsökkentő kapszuláról, amit Nyári Darinka színésznővel reklámoznak. Van már róla tapasztalata valakinek? Mielőtt rendelnék szeretnék róla olyan véleményt is hallani, aki nem fizetett reklámban szerepel.

Figyelt kérdés

#fogyasztószer #Nyári Darinka
2023. máj. 15. 09:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyébként kismillió kapszulát ,dietakat kipróbaltam a 15 év alatt.de nem voltak jók.minden évben ami felkapott volt,kipróbaltam.egyebkent minden szervezet más és más,valakinek lehet bejön valakinek nem.
febr. 17. 19:56
 12/15 Alexandra1011 válasza:
Hallom, olvasom, nem hiszek benne. Anyukám valamelyiket szedte, talán az SD36 nevűt, semmit sem ért. Egyébként meg ha tényleg hatásos lenne, nem kéne dr Nowzaradannak annyi 250kg feletti emberkét megműteni...
jún. 21. 19:54
 13/15 anonim válasza:

Én 3 hónapig szedtem, semmit sem fogytam!

Ha jól emlékszem, 36.000.Forintomba került ez a megtapasztalás.

Nem ajánlom senkinek!

júl. 31. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Péter Srámeken meglátszodott az eredmény, pedig nem szeret sportolni.

Egy próbát megér

aug. 21. 03:02
 15/15 anonim ***** válasza:

14

Ő melyiket szedte? Azt amit a Kérdező kérdezett?

nov. 5. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!