Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Valaki olyan fogyókúrát, ami...

Valaki olyan fogyókúrát, ami hat is? Segíts légyszi.

Figyelt kérdés
Tehát aki már fogyókúrázott az kérem írjon,hogy miként,mit evett és mit nem?
2010. okt. 21. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ettem fejhúst és szalonnát is, amit nem ettem a málna volt, mert nincs rá pénzünk, de nem az evés a lényeg! Ha eddig zabáltál, akkor egyél kevesebbet, de mindenképpen napi min. egy órát kezdj el sportolni!
2010. okt. 21. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
90 napos diéta.2x csináltam meg egymás után. 12 kg-t fogytam vele egy éve, és nem jött vissza belőle semmi!!!Azóta a saját jó közérzetem érdekében a szétválasztó étkezés (nem fogyókúra) mellett kitartok.
2010. okt. 21. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
2010. okt. 21. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

90 napos egy szarság...de majd rájössz

sport nélkül nincs tartós fogyás

2010. okt. 21. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Az olyat, amikor valamit csinálsz pár hétig, aztán abbahagyod, majd megint azokat kerüld el. Vagy elkezdesz egy életmódot és azt csinálod életed végéig, vagy jojózni fogsz és egyre szarabb kinézeted lesz, ahogy öregedsz.
2010. okt. 21. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a Súlykontroll vált be. Kb. egy éve kezdtem, és igaz, hogy lassan, de elindult a fogyás. Nyár közepére kb. 12-13 kilót fogytam le, azóta pici visszajött, de csak azért, mert nem tudtam ellenállni a sütiknek. Most visszatérek megint a szabályokhoz, és menni fog. Néhány alap dolog van, ami biztosan tud segíteni: egyél naponta ötször, összességében kevesebbet, mint eddig. Igyál sok cukormentes innivalót. Lehetőleg kerüld a szénhidrátokat, vagy csak lassan felszívódót egyél, pl. zabpelyhet. Gyümölcsök közül minél kevesebbet, az alma viszont elég jó. Köretnek inkább párolt/főtt zöldséget egyél.

És persze mozogni is kellene, de én pl. elég lusta vagyok hozzá, nekem anélkül ment le a súlyfelesleg.

2010. okt. 22. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!