Kövér vagy? ( lennt)
174 cm magas vagyok és 70 kg kövér vagyok vagy nem?
és hány kilónak kéne lennem?
Szia!
Az ideális testsúly a könyvek szerint a MAGASSÁG (cm)-110. Ez a te esetedben 174-110=64 kilogramm lenne. Tehát valóban van némi túlsúlyod. A könyvek szerint!!!
Én mindig azt szoktam mondani, hogy az az ideális amiben jól érzed magad, és tetszel magadnak ha a tükörbe nézel. Ez alól a kitétel alól a sportolók és a "beteg" emberek kivételek. Mindenki másra igaz.
Üdv : P. - Okl. Szakedző
Magasság-100 kg az optimális súly, mindig is ez volt, csak valahogy divat lett a magasság-110, majd -120...
Szóval igazából nem.
De a mostani nézetek, és az itteni anorexiás "170 cm vagyok, és 49 kg, mennyit fogyjak?" p*csák szerint igen, "dagadt disznó" vagy 50 kg fölött...
Ez a magasság-110,nem megbízható.Ha testzsírod több,mint 25-30%,akkor kezdhetsz aggódni.
És,hogy mennyinek kellene lenned?Se nem,se életkor,így nem lehet mondani semmit erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!