Nagyon elkeserítő a helyzet a fogyókúraiparban. Szerintetek mi lenne a megoldás?
Nap mint nap feldobál a facebook hirdetéseket nekem mindenféle csodaszerekről, amik nulla diétával fogyást ígérnek. A "kedvencem", hogy csak be kell sprayzni a szájba és elmegy tőle a sóvárgás a kaja után... Fizetett nyugger/c.betűs kommentelők tömkelege igazolja pár sorban, hogy hú de hatásos. A tetejében még érdeklődnek is naív emberek akik cukorbetegek, asztmások, epilepsziások, hormonzavarosak, hogy nem-e árt a betegségeiknek, valamint volt olyan, hogy 13 éves gyerekének(!!) akart venni, és a cég büszkén válaszolt, hogy márpedig az ő termékük minden típusú betegségre is és gyerekeknek is jó...
Hogy engedhetik ezeket hirdetni? Nem ütközik törvénybe?
Mikor ébrednek fel végre az emberek és jönnek rá, hogy nincsenek csodaszerek, csak egészséges étrend és mozgás? Nem értem és el vagyok keseredve. Itt is nap mint nap látok értelmetlen kérdéseket gyors eredményt váróktól, koplalók, testképzavarosak, kényszerevők, akik csak a csodát akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!