Hogy tudnék lefogyni 5 kilót november 28-áig délután kettő órára, úgy hogy megtartsam azt a súlyt vasárnap este 21 óra 35 percig? Az már nem baj ha utána visszajön.
Figyelt kérdés
2020. nov. 18. 13:29
1/16 anonim válasza:
Menj el vért adni. Kapásból -40 dkg.
2/16 anonim válasza:
Miért pont akkorra kell lefogynod és miért pont addig kell megtartanod a súlyodat?
3/16 A kérdező kommentje:
Ruhabemutató miatt.
2020. nov. 18. 14:12
5/16 anonim válasza:
Fogadjuk már el hogy az az 5kg nem 1 hét meg nem 10 nap alatt jön ránk, egészségesen NEM LEHET LEADNI. Neharagudj, de szerintem ilyen esetben előre kellett volna gondolkodnod...
6/16 A kérdező kommentje:
Nincs rajtam felesleg. 55 kg vagyok és 170 cm. De sajna tartanom kellene a kiírt limittömeget, különben nem tudok kifutóra állni. Nem én lettem húsosabb, hanem a az én méretemből nem jött ki a ruha annak ellenére, hogy élő a szerződésem. A covid miatt csak néhány méret készült el.
2020. nov. 18. 14:48
7/16 anonim válasza:
Ohh értem, ne haragudj. Bár még mindig azt gondolom, hogy nem fogsz tudni lefogyni addigra annyit (nem is értem akkor az ügynökséged/aki ezt szervezte). Esetleg tarts egy néhány nap léböjtöt. Sajnos több dolog nem jut eszembe, de semmiképp sem ajánlanám a nagyondurva éhezős őrületeket. Vigyázz magadra!:)
8/16 anonim válasza:
A ruhabemutatóra hiába adnál le ennyit, az nem látszana az alakodon, mert nem zsírt veszítenél, hanem föleg vizet, szóval teljesen hülyeség lenne.
9/16 anonim válasza:
Ha az alak nem számít, akkor kőkemény vízhajtás. Testépítőknek vannak erről cikkei, de már most megmondom, hogy életed legnehezebb dolga lesz. Kb a szomjhalál szélére kell magad küzdeni, amit nem mondanék egészségesnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!