Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az utolsó két hétben tökre...

Az utolsó két hétben tökre jól ment a futás, de vasárnap valami elromlott. Kb.2-3 naponta jártam. Hogy vegyem rá magam / titeket mi motivál, min gondolkoztok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi két hétben heti3X mentem futni (kb. 3 hónapja diétázom, és két hónapja kezdtem el futni, először heti 2, majd sikerült 3 növelni. Csodának tartottam... vagyis ugye előtte (pl. decemberben havi 2X vagy 3X ha mentem... havonta.. )

És vasárnap menni akartam, és nem sikerült (nem az én hibámból, rajtam kivülálló ok volt) és tökre szomorú lettem miatta. (este már nem tudtam menni, mert zárva volt)

És ma elmentem, és ott voltam 15 percet, és valahogy nem voltam ott fejben, és máson gondolkoztam hogy mennyire jó lenne mást csinálni és elb_sztam az egészet... nagyon sz*r volt lekileg meg saját magamnak kudarc hogy nem tudtam megcsinálni...

és akarok holnap menni, és tényleg nem akarok sokat

Mármint olyan vagyok, hogy mindig eltervezem, hogy "oké, akkor legyen 40 perc a futógépen (gyors séta + kocogás + séta + gyors futás + séta végén leveztésnek)

és a végén 75-80 percet csinálok belőle (gyors séta, kocogás, gyors futás, séta, gyors futás, levezetés végén sima séta v emelkedő)

Tehát eltervezem hogy megyek 40 percre és mindig többet csináltam az utóbbi két hétben..

és tegnap nagyon sz_r kedvem lett,

és ma elmentem de fejben már nem voltam ott hogy milyen fos vagyok vagy hogy nem megy.. vagy én nem tudom.

Néha szenvedés, mert nincs min gondolkoznom (jelenleg nincs állásom így pl. egy megoldandó feladaton, projekten nem tudok gondolkozni. állást keresek)

Nincs párkapcsolatom, sem potenciális srác így őrajta sem tudok gondolkozni

Régen fogytam (2011ben) kb. 15 kg-ot, akkor egy srác motivált meg hogy jól nézzek ki...

most szeretnék újféle munkát nézni (nem ülőmunkát, hanem könnyű fizikait, vendéglátós melót) amihez jó lenne a futás, vagyis értsétek hogy legyen állóképességem

meg rámjött ősszel+télen 4-5 kg... ebből gondolom 1-2 kg víz, de a többi..

szeretném ha lemenne.

És már előre félek, hogy holnap mi lesz, meg hogy megint utálatot fogok találni magammal szemben /utálkozni a gép közben mert sokszor csak a magam hibáit találom meg a futógépen (lehet a düh hajt? vagy a méreg? sokszor)

vagy azon gondolkozom kiket miért utálok /kik miért utálnak engem...

mit tegyek? engem úgy nem kapcsol ki a futás mint másokat hogy "jaj de jó magunkat elengedni meg nem kell semmin se gondolkozni" mert szeretek gondolkozni, meg van elég nyűgöm ami miatt nem tudok leállni a folyamatos tervezgetéssel, gondolkozással (pénzügyi dolgok, albi rendezése... stb)

szinte folyton agyalok anyagi dolgokon, melón... talán ezért (is) találok dühítő dolgokat futás közben (akár a magam hibáit, akár a másokét..) mit tegyek?

23/l

2018. márc. 13. 00:36
 1/2 A kérdező kommentje:

ui.:

azért is van sz__r kedvem, mert szombat-vasárnap kicsit elengedtem magam (ittam is, meg kaja is olyan volt)

Ma meg épp igyekeztem visszafogni, és futni akartam és "visszatérni" értitek hogy hétfő meg új hét meg minden.. és nem ment a futás és elcs_sztem (kicsit) a kajálást is.. de csak kicsit szerencsére nem annyira mint pl. vasárnap

A kérdésem az lenne:

Ti min gondolkoztok futás közben?

Zenét hallgattok vagy rádiót (dumálás, poénos szövegek)?

Tájat nem tudok nézni, mert bent futok.

Olvasni nem tudok közben, ugye...

Illetve ebből a 3 napból szerintetek lesz baj?

2018. márc. 13. 00:39
 2/2 anonim ***** válasza:

"Tiszta gép jól dolgozik"

Ne futás közben akard megoldani a problémádat. Otthon interneten állást keresel, gondolom tanulsz, célokat tűzöl ki. Akkor menj le futni, amikor azt mondod, oké most elengedem, ami engem aggaszt és futok egy kicsit. A futásnak ez az egyik lényege, hogy elengedjük a dolgokat.

Ne siettesd a fogyást és legyen kitartásod, ne akarj görcsösen futni. Ha nem rég kezdted a futást, akkor természetes, hogy nem vált még a részeddé. Egy év múlva már olyan természetes lesz, mintha levegőt vennél. És igen vannak ilyen napok, amikor nem megy, ez természetes, ilyenkor ne keseredj el és ne erőltesd. Csinálj más mozgást, vagy teljesen mást, vagy csak pihenj és menj máskor. Egyébként nem értem miért kell futópad ahhoz, hogy fuss. Bármikor futhatsz, ez a jó a futásban. Ma nem ment, oké. Másnap kedved támad, lemész és futsz egy keveset. A belső hangra figyelj ne akarj egyből maratont futni. Ma futottam 10 percet oké, máskor majd jobban megy, de lehet, hogy huzamosabb ideig csak ennyit fogsz bírni, egyszer meg többet. Majd ez kialakul.

2018. márc. 13. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!