Mit tegyek, hogy visszaállítsam az emésztésemet?
Hónapokkal ezelőtt elkezdtem fogyasztani mályvateát mert rossz volt az emésztésem. De észrevettem, hogy fogyok tőle, szóval arra használtam. Egy ideig nagyon keveset ittam belőle, volt, hogy abbahagytam, mert féltem, hogy még jobban tönkreteszem az emésztésemet és inkább nem ettem semmit. Most újra elkezdtem inni, minden nap, heteken keresztül és szinte nem ettem semmit mellette. Most abbahagytam, de az történt, hogy amit megeszek, az rögtön kijön belőlem. Valaki van itt hasonló tapasztalattal? Mit tegyek?
20/L
Az állandó hashajtással tönkretetted a bélflórádat, amit megfejeltél éhezéssel.
Kezdj el probiotikumokat szedni, illetve diétázni. Nem fogyókúra, hanem gyomor kímélés. Krumpli, rízs, pirítós, keksz, sárgarépa, banán, alma. Aztán fokozatosan állj át vegyes, de fűszertelen étkezésre.
Fordulj orvoshoz, a mályvatea súlyosabb gondokat is képes okozni, főleg ilyen hosszú távon és koplalás mellett.
Egyébként hashajtó tea, így az emésztési problémákra nem a legjobb ötlet alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!