30éves vagyok súlyodan elhízott 102kg 162cm magas Megelégeltem! 12napja 70-90gramm ch-t eszek, meg állok minden finomságot! Beindúl a fogyás vagy ez is sok még?
Be fog indulni, ha így sikerül kalóriadeficitet elérned. Azt nem ajánlom, hogy koplalós mennyiségeket egyél, egyél sok zöldséget és elég fehérjét. Lehet, hogy ennél több ch mellett is tudnál fogyni, ki kell kísérletezni, neked mi az, ami beválik. Mérd a centiket is, ne csak a kilókat, hetente 1x, és jegyezd fel. 1 hónap után már észrevehető fogyásnak/csökkenésnek kellene lennie, addig a normál napi súlyingadozás elfedheti az eredményeket. Néha (mondjuk 1-2 hetente) ehetsz "finomságokat" is, ha hiányzik.
Azt leírhatnád nekünk, miket és mennyit eszel, könnyebb lenne véleményt mondani.
köszönöm a válaszok.
Mindent ami alacsony ch pl tegnap szalonnát reggeliztem 1update joghurttal,ebédre székelykáposztát,vacsi levest ettem,nem éhezek jól érzem magam,de
A kalóriára max 2000kcla
Megnézem ha 1hónap múlva sem tőrténik eredény akkor lehet kikérem egy dietetikus véleményét.
ma pl tavaszit ettem reggelire üresen 20dkg- 1update pudingot
Ebédre székelykáposztát sok husival,vacsi meg tojásrántotta lesz
Mi az a "tavaszi"?
Az update cuccokat hagyd, egyél helyettük saját készítésű ételeket. Már ha számít az egészséged. Tele vannak adalékanyagokkal, szójával.
Ilyen nagy súlyfelesleghez elképzelhető, hogy inzulin rezisztencia is kapcsolódik, így beletelik egy kis időbe, amíg míg elindul a fogyás.
De hagyd el ezt a rengeteg feldolgozott ételt és természetes táplálékot fogyassz (elsősorban zöldséget kevés hússal), amit te készítesz el. Napi 3x étkezz, közte semmi nasi. Liszt, cukor kuka, csak tiszta vizet igyál, minimum 2 litert. A vacsorát minél korábbra időzítsd, legjobb lefekvés előtt legalább 4 órát hagyni és a reggeli is csúszhat a délelőttbe. Ha éhes vagy, igyál egy pohár vizet, vagy teát/kávét üresen, el fog múlni.
A mozgást tekintve a séta jó választás. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!