Mennyi ideig tartana 70 kilót fogyni?
Igen 5 ös , pont ezt akarom en is mondani , hogy en 32 kilót fogytam 104 röl , 3 év alatt , pontosan a stagnálásos idöszakok miatt . Nem olyan egyszeru , hogy felkiló lemegy minden héten , terv szerint , nem vagyunk robotok es idönkent a szervezet befékez .
Azaz alkalmazkodik a kevés kalóriához és nem fogy tovább . Akkor fel kell pörgetni az anyagcserét , stagnálni 1-2 hétig , félévig , attól függöen , hogy a szervezet mennyire merult ki es mennyi pihenest igenyel a fogyásból . Én éreztem mikor van vége egy ilyen periódusnak . Volt hogy egy súlynál félévnél többet is álltam mert úgy éreztem hogy szuksegem van erre es megviselne ha folytatnam. ( pl 84 kilónál ) mert idegileg megviselt ez az évek óta tartó ” útonlevés” , ahol a cél nagyon távoli , es egyre tavolabbi , mert elöször a célsúlyom 86 volt aztan rajöttem , hogy az is sok stb
A fogyas nem lineáris, nem állnandó!!! Emberek vagyunk
70 kilót egy év alatt leadni túl gyors , csak a gyomorszukitettek fogynak ennyit ilyen rövid idö alatt . Es lógni fog a bör mindenhol !!!!
Ezert kell lassan fogyni , hogy a börnek legyen ideje alkalmazkodni .
Min 3 ev kell ekkora súlynak , maskepp nem lesz az eredmeny sem tartós
Nem mindegy ! Nemcsak hason mellen ereszkedhet meg , ha túl gyorsan csinalod , hanem arcon , nyakon , elkepzelhetetlen helyeken
Hány kiló vagy es mi a nemed ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!