Mennyi ideig tartana 70 kilót fogyni?
Szia! Attol fugg, hogy mennyire vagy elszant es tartasz ki. En agusztus elsejen kezdtem az intermitten fastingot a 23/1 et csinalom. Ez a nekem legjobban bevalt dieta.( mindent kiproballtam amirol csak hallottam, de ez annyira szuper es mindannap erzem, hogy fogyok) Mar nem is vagyok ehes. A gyengebb napokon a 20/ 4 et. Vannak olyan napok a heten amikor Water fastingolok, bar nem minden heten mert ez nagyon nehez pedig a waterfastinggal lehet a legtobbet fogyni.
Csak zoldseg gyumolcs es sovanyhusokbol all az etrendem es izarolag oliva olaj vagy kokusz olaj.
Bar igaz volt,hogy elgyengultem akkor elmentem a Norbi boltba vettem egy kakaoscsigat vagy maskor egy kis fagyit. De semmifelekeppen sem ennek cukrosat es liszteset. Minden heten a celom 2.5 kilo. Ami eddig altalaban meg is volt,az elejen sokkal tobbet fogytam . Ha megnezed az ausztral The biggest losert barmelyik epizodjat rengeteget fogytak hetente. Szerintem nem kell ragaszkodni az egy kilohoz. A szervezetednek csak jot tesz, ha lefogyod ezt a terhet.
Masfel honap alatt fogytam 18.5 kilot. Mar ket hete eljarok edzeni. Ahogy tulleptem az egy honapot ugy erzem egyre erosebb vagyok.
Ha nem ismered az IF dietat keress ra google on. Vagy irj ram.
Ja es ha elgyengulok akkor instan nezegetek olyan embereket akik nagyon sokat lefogytak es gyonyoruek lettek, es ez nagyon nagy erot tud adni.
Sok sikert! Bizz magadban, vezess naplot, ird le hogy mivel lenne jobb az eleted ha megszabadulnal ennyi feleslegtol.. nezegess szexi ruhakat stb... hallgass sok zenet tancolj es erezd jol magad. Es a legfontosabb legy hu magadhoz ne csapd be magad!!
Sokerulni fog!
""Masfel honap alatt fogytam 18.5 kilot."
Bocs, 12-es, de ez nagyon durva :-(
Mondanám, hogy gratulálok, de nem tudom mondani, mert aggódom érted: ha így folytatod, pár hónap múlva tele leszel lógó bőrrel, ahogy mások is írták. Még ha fiatal vagy, sem bírja a bőr ezt a nagyon gyors fogyást követni.
Hát, 12-es, utánaolvastam az "intermitten fasting"-nak és nincs olyan, hogy 23/1 - szerintem nem véletlenül.Olyan van, hogy 16/8, azaz 16 órán keresztül nem eszel és 8 órán keresztül igen, de hogy 23 órán keresztül nem eszel, az nagyon durva, főleg, ha minden nap ezt csinálod. Olyant ír, hogy lehet 1-1 napot böjtölni, de utána normálisan kell enni.
Amit csinálsz, az egy gyilkosság a gyomrodnak + jó eséllyel hosszútávon kinyírod a szervezetedet.
Ráadásul ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, mert akkor teljesen elfogysz - szerintem Te most a szó legszorosabb értelmében koplalsz.
Nagyon-nagyon figyelj oda, mert lehet, hogy nem fogod tudni abbahagyni és akkor is fogyni fogsz, amikor már nem kellene: nem tudom, miért nem jó Neked az ott leírt 16/8-as diéta.
Ráadásul ezzel a 23/1-el nem fogsz tudni annyi tápanyagot bevinni a szervezetedbe 1 óra alatt, ami az izmaidat karbantartja - főleg, ha még víznappal is "megspékeled". Nem tudom, hány kg vagy, meg hány éves, de komolyan aggódom érted.
Ez leginkább csak az alkalmazott módszertől és a kényszer fokától, valamint az elfogadott mellékhatásoktól függ.
Pl. én 164kg-ról 78,5-re fogytam le egy nyári szezon alatt.
Minden nap elbicikliztem (nem sebváltós verseny bringán, hanem kemping biciklivel) egy 36km-re lévő kisfaluba, ott átúsztam odavissza egy 100méter átmérőjű kis tavacskát, majd hazatekertem. 11..13óra közt indultam és este 19-körül értem haza. A fákról friss gyümölcsöket szedtem, amiből haza is vittem egy-egy szatyorral. Ebből kompótot főztem és vacsorára, reggelire azt ettem. Egyéb ételt alig fogyasztottam. A kilók szemmel láthatóan mentek lefele. Eleinte gyorsan, a vége fele heti 2..4kg-onként.
A bőr megrogyott persze, de nem vészesen. Nyilván a lábon pocakon az izomzat egy részét átvette a zsírnak. Tizen, huszonéves korban ez a még szokott sikerülni. 30 felett már ráncos maradsz évekig, 40 felett meg gyakran soha nem múlik el nyomtalanul a dolog...
Viszont erősen sózva kell azt a keveset enni, ami a kompóton és gyümölcsökön felül bemegy, tekintettel az izzadás okozta fokozott sóvesztésre. Ha nem eszel ilyet, akkor az ásványvízbe lehet tenni 9g/l konyhasót, illetve 0,15g/l magnéziumkloridot. Több magnéziumsó meghajthat.
Vízből napi minimum 4..5 litert igyál, hogy a veséből kimossa a besűrűsödött mérgeket..
Igazából ez adni fogja magát, mert ha világos (alig sárga) a vizelet színe, akkor elég vizet iszol. Ha nap közben is tartósan sötét, akkor bizony mérgezed a vesédet, sürgősen meg kell duplázni a folyadékbevitelt...
18-as;
>Nem kötekedés, hanem komolyan érdekel, milyen típusú
>volt az a kemping kerékpár, ami elbírt 164 kilót? >Szerintem messze nem mind bírná el.
Igen. Ez a 90-es években volt, akkor még nem a fogyasztói társadalom berendezései voltak elterjedve. Egy, a csuklópontnál összehegesztett "Bolgár kemping" (hozzáértők a szaküzletben így nevezték) bringa volt. De igazából szerintem ez tökmindegy. Sokkal kisebb váz, sokkal kisebb kerekek, így baromi sokat kellett tekerni, lassabban is haladt, de viszonylag kisebb erővel lehetett hajtani. A váz mivel zömökebb volt, a torziós erők sokkal kisebbek rajta. Értsd: sokkal többet bírt ki. A bringát ócskapiacon vettem, a legfontosabb dolgait (gumik, lánc) felújítottam, más baja meg nem volt soha. Akkoriban még lehetett rá gumikat, láncot, miegymást kapni. Ma ott áll az udvar sarkában mementóul. A gumik 25 éve szétkopva persze, küllőzni is kellene - ennyi a baja, hogy nem használom még most is. De a váza ma is tökéletes.
Istenemre volna két komplett új kerekem bele gumikkal, pattannék a nyergébe. Jobb ám sokkal tekerni a városi
lejtőkön, ha nem siet az ember...
Amúgy meg kell nézni a 60...80 közt gyártott bringavázakat, de még a 88 előtti csepeleket, vagy akár az orosz bicikliket. A családban volt sokféle ezekből. Nem hullott szét egyik sem 600km után, mint a maiak...
Hozzájuk se kellett nyúlni, legfeljebb kis zsírral, olajjal átkenni 2..3 évente. Azokban még anyag volt ám!
Igen, mai fiataloknak meglepő, de lehet rendeset is gyártani, aminek "kicsi az ökolábnyoma". Csak manapság olyan világban élünk, ahol ez kevésbé éri meg - a tőkéseknek persze, akiknek az "ökolábnyomát" ugyebár senki se vizsgálgatja - ellenben ők a miénket annál inkább... Keltenék az ádázak bennünk a lelkifurkát, miközben a világ erőforrásainak 60%-át 8%-nyian pazarolják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!