Ha 5 kilónál többet fogysz, az egészégügyileg semmikepp se lesz jó. Nem lesz mentruációd, hajad hullani fog, nem lesz energiád semmihez. Ha fiatal vagy , akkor a melled lógni nem fog, de az tuti, hogy nagyon pici lesz majd
2019. szept. 5. 19:37
2/9 anonim válasza:
Miért érzed magad kövérnek? Mert ez a súly ehhez a magassághoz, őláne egy lánynál elég normális. Persze súlyzós edzéseket és normális diétát, ha csinálsz azzal átformálhatod a tested, lecsökkentheted a hájpárnáid vastagságát. Lehet ugyanennyi kiló maradsz, csak jobb alakkal.
Melleket nem megterheli, hanem inkább lecsökkentené, mert azok zsírból vannak. És igen, 48-50 kiló körül már a menstruációd is megszenvedheti.
2019. szept. 5. 21:11
3/9 anonim válasza:
10 kilót??? Így vagy jó. Alakformálás kell neked, nem fogyás.
2019. szept. 5. 22:24
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm esetleg valami amivel alakot tudnék formálni?
2019. szept. 6. 07:03
5/9 anonim válasza:
Ahogy felettem írták: hetente 2 súlyzós edzés és 1 cardio.
2019. szept. 6. 09:27
6/9 anonim válasza:
Heti többször is mehet, attól függ mennyi időd van rá. Amúgy yt-n nagyon sok videót találsz a témában. Van amihez nem is kell súly. Keressgélj!
2019. szept. 6. 10:23
7/9 Verdike2 válasza:
Természetesen a te tiszted eldönteni, hogy hány kilós akarsz lenni, de tisztelettel megjegyzem, hogy magasságodhoz az ideális testsúly 61 kg, a kívánatos határok pedig 55-69 kg.
2019. szept. 9. 12:46
8/9 anonim válasza:
Inkább tornázz. Vannak ilyen 30 day workout-os appok. Azt ajánlom neked. Én 156 cm vagyok,54 kg de kockás hasam van,szép lábaim és még mellem is maradt 🤷. Nagyon fiatal lány
2019. szept. 14. 23:14
9/9 Victor C. válasza:
172cm 58-60 kilóval teljesen NORMÁLIS női testsúly, ráadásul a vékonyabb "sportos" kategóriában. Ezzel a magassággal elég közel vagy a "normáls"/átlag testsúly ALSÓ határához.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!