Hogyan kell fogyni? Milyen egy jó étkezés, edzésterv? 17L (a többi lennt)
Figyelt kérdés
Nem vagyok túlsúlyos viszont egyszer vagy lefogyok vagy pedig hízok, vagyis nem tudom megtartani a súlyomat. Úgy gondolom az lehet a baj hogy nem jó az étkezésem. Szendvicset viszek csak vizet iszok és menzás kaját ebédelek Sajnos az ebédemet nem tudom megváltoztatni. Mi a megfelelő edzésterv?
Előre is köszönöm a választ.
2019. szept. 12. 20:28
1/3 anonim válasza:
Heti 2-3 alkalommal 1-1 óra mozgás vagy félóra futás. Az biztos szinten tart.
2/3 anonim válasza:
(azon akadtam le, hogy mi 17 liter)
3/3 anonim válasza:
ne a mérleget nézd, a tested víztartalma is becsaphat, változó. A tükröt nézd, plusz tudd, hogy mennyire torzítja a tudatod a testképedet. (indokolatlanul túlsúlyosnak, vagy soványnak tartod magad gondolatban)
Ha edzésben gondolkozol, ne félj izmot építeni. Az is égeti a zsírt, az izmok fenntartása is zsírt éget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!