Hogy kellene a hasamat "lekockásítani"?
Figyelt kérdés
Érződnek rendesen a kockák, csak egy 1-2cm-es zsírréteg van felette :( Pedig sehol máshol nem vagyok ilyen, a vállam pl kifejezetten szálkás! Hogy kéne a hasamat is legalább olyanra lefogyasztani, hogy látszódjanak a kockák? Félek elvesztem a nehezen megszerzett izmot is. Ezért szeretnék kicsit jobban hozzáértőhöz fordulni..2014. márc. 19. 19:53
2/4 A kérdező kommentje:
valaki tudna egy kicsit komplexebb választ adni? :S
2014. márc. 20. 16:55
3/4 anonim válasza:
A Sárga kapszula -> Szálkásítás...
Képben lehetsz a dolgokban...
4/4 anonim válasza:
semmiképpen se diétázz! én személy szerint nagyon sokat eszek,bármi jöhet:D ez nyáron főleg igaz.. és azt kezdtem el csinálni hogy reggel délbe este ilyen prés felülést, első héten 10,másik héten 20...30..40 ig mentem el. és mára már majdnem rendes kockás vagyok. csak abbahagytam a hétköznapi dolgok miatt. [link]
hajrá!! és igyál sok sok vizet. kalória égető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!