Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételek, italok, edzések...

Milyen ételek, italok, edzések fontosak a biztos fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Ma elhatároztam magam igen is lefogyok!!!

Nincs túl nagy súlyfeleslegem ezalatt úgy értem kb 172 cm-hez 63kg vagyok. 55-50re szeretnék lefogyni úgy, hogy az evést nem vetem meg.Tudom, hogy nagyjából miket nem szabadna. Tésztaféléket végleg ki kell iktatnom? Esetleg barna rizs, sima rendes rizs helyett? vagy barna(?) tészta a sima helyett? Illetve a tejföl vagy sajtból is vannak olyanok ami beleférnek a fogyókúrába? Írnátok pár olyan ételt ami belefér az étkezésbe ha fogyni szeretnék?

Elég tanácstalan vagyok ezen a téren. Volt egy 2013-as év végi *Na én le fogyok ha törik ha szakad de vékony leszek!* akaratom akkor 71-72 kg voltam és 60-59-re lefogytam. Nem sok jött vissza ás szerencsére ingadozik a súlyom mert múlthéten 61 ma 63 kg.. és ez így megy.

kép rólam:

[link]

[link]

Nagyon megköszönöm aki segít nekem az étrend/edzés kialakításában.

Még valami: Nem eszek húst, csak halat. :)

2015. jan. 19. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:

A te alakoddal már nem fogyókúrázni kell hanem sportolni, gyakorlatilag ehetsz ugyanígy (ha valóban nem hízol jelenleg) és kezdj el mozogni het 3x vagy többször olyan mozgást amit min 40 percig tudsz csinálni egyfolytában (tehát nem ugribugri-videók, 8 percenként 2 perc pihivel, hanem monjduk futás, kocogás).

Amennyiben mégkomolyabban szeretnéd venni akkor keress rá a szálkásító étrendre és hogy hogyan is kell összeállítani egy ilyet, könyveket írtak erről tele, nem fogom most itt kifejteni, lényeg a kalóriadeficit, és a mérsékelt szénhidrát és zsír bevitel.

Tésztát célszerű elkerülni, csakúgy mint a lisztet általánosságban és a cukorokat. Tejföl és sajt nagyrésze sajnos zsír (főleg a sajté, akár 80% is lehetÖ) így csak mértékkel ajánlott fogyasztani

2015. jan. 19. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Hova akarsz fogyni? Inkább formálni kell azt az alakot, és képzeld az több kilót fog eredményezni, de jobban fogsz kinézni.
2015. jan. 19. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
sok sok zöldség, az édességeket pedig kerüld. sportot pedig olyat válassz, amit szívesen végzel, az aerobik ha intenzíven végzed nagyon jól fogyaszt viszont sok akaraterő kell hozzá. tésztaféléket nem kell teljesen kiiktatni, de inkább egyél teljes kiőrlésűt. tejtermékekből natúrat vegyél, és ne édesítetteket.
2015. jan. 21. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma ettem teljes kiőrlésű(?) vagy barna tészta nem tudom mi a neve pontosan na azt ettem ebédre tonhallal amit össze daraboltam picikre majd paradicsom szósszal elkészítettem a paradicsom szósz házi hozzáadott cukor nélkül készült. Nagyon finom volt :) ráadásul egészséges is.
2015. jan. 22. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!