Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok 154 cm és 51...

17 éves vagyok 154 cm és 51 kg. Fogyni szeretnék tudnátok nekem tanácsot adni ebben? 4kg-ra gondoltam

Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Most erre mégis mit vársz? Minden reggel igyál meg két deci uborkás vizet, oszt az augusztusi balcsira jó leszel a fürdőruhába?
2019. júl. 19. 19:59
 2/7 anonim válasza:
Nem értelek, itt majd mondanak neked egy varázsigét és lefogysz 4 kilót? Diétázz vagy edzz, ha fogyni akarsz ezt kell csinálni.
2019. júl. 19. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

A fogyás 70%-ban az étkezésen, 30%-ban a mozgáson múlik. Nincs helyi fogyás. Égess el több kalóriát, mint amennyit beviszel.

Felejtsd el a cukros ételeket-italokat, ne egyél fehér kenyeret, péksütiket, estére ne egyél köretet, szénhidrátot.

Mozgás: menj le futni, úszni, tornázz otthon tornavideókra.

2019. júl. 19. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld a fehér lisztet, cukrot, a többit meg ki kell tapasztalni, hogy neked személy szerint mi a jó, milyen étrenddel fogysz.
2019. júl. 19. 21:22
 5/7 anonim válasza:
19%

A fogyás NEM 70% evés 30% mozgás. A többiben igaza van a hármasnak.

A fogyás a kaloriadefficit:

Ha te napi x kaloriával és x mozgással nem hízol és nem is fogysz, akkor

Vagy vigyél be kevesebett

Vagy mozogj többet

Így kevesebb kaloriát fogsz bevinni, mint amennyit elhasználsz, tehát a tested a zsírkészketeiből fedezi a kaloriákat, azaz ég a zsír, fogysz

2019. júl. 20. 00:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak, hogy ma is tanulj valamit:

[link]

" Azt szokták mondani, hogy az alak 30%-ban múlik az edzésen, 70%-ban pedig inkább az étkezésen. Nos, ez így igaz, „az úszógumi a konyhában készül”.

Hiába a kimerítő és tudatos edzés, ha ehhez nem társul egy egészséges étkezés."

Fogyás futással – 5 szabály, amit ha betartasz, leszaladnak rólad a pluszkilók! (T.rbó Diéta honlapján - A teljes szót nem tudom kiírni, mert azt írja a gyk, hogy az adott szó jogi tulajdonosa nem engedélyezi ennek a szónak a leírását a honlapon. )

"Diétázz! Mivel tudjuk, hogy a sikeres fogyókúra 70%-ban az étkezésen múlik, így a fogyás futással sem fog önmagában menni."

2019. júl. 20. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van. A mozgàs nem ér túl sokat ha mellette kaki az étrend...
2019. júl. 20. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!