Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék! Étkezéssel...

Fogyni szeretnék! Étkezéssel kapcsolatban tudnátok segíteni? Minden tanácsot meghallgatok!

Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Számolj kalóriákat, hagyd el a fehér lisztet, cukrokat, üdítőket, nasikat, illetve a gyorskaját. Próbálj meg mindent otthon elkészíteni magadnak. Szinte az összes ételre találsz egészséges alternatívát.
2019. ápr. 8. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Csökkentsd le a szénhidràtbevitelt ( nekem pl 100gramm alatt van), zsírt , fehérjét emeld meg, és menni fog.
2019. ápr. 9. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
most dobtam le 30 kilot 6 honap alatt.zero liszt semmi gluten.a sor is felejtos.meg 2 ora edzes naponta.ha kivanod az edesseget egyel gluten free fagyit az meg az izmoknak is jo.kaja:1/3hus 2/3 zoldseg.a husbol inkabb a csirket pulykat sok bennuk a protein.neha gyumolcs.barmilyen taplalek ezeken kivul az mind kamu es szuksegtelen.es csak azt edd meg amit te fozol.a fogyas garantalt es gyors.
2019. ápr. 10. 15:44
 4/4 anonim válasza:
48%
www.intenset.hu 14 napi diéta ehetö,finom,megfizethetö és kb 1évre káthetente edzésterv otthonra sajt testsullyal .Mindez ingyen, csak fel.kell iratkozni!Én 3hónapja csinálom.Sok sikert!
2019. ápr. 13. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!