Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megijedtem a fogyásomtól. Van...

Megijedtem a fogyásomtól. Van okom rá, vagy csak beindult?

Figyelt kérdés

Június elején kezdtem fogyózni, 73.7 kg voltam a 160 cm-hez. Egy hónap alatt ment le 70kg-ig. Centibe is kb -8 cm. Aztán július elején kb 2 hétig nem mozdult sehová. Úgy alakult, hogy táborozni kellett mennem. Ott egyáltalán nem figyeltem, hogy mit eszem, sokat is ettem, édesség, kenyér minden volt. Rettegtem is ráállni a mérlegre ahogy hazajöttem. Viszont 69 kg-t mutat annak ellenére, hogy nem figyeltem semmire. Centiben is lement, -2cm comb, -1.5 cm derék, -0.5 cm csípő.

Tudni kell rólam, hogy hipochonder vagyok, és emiatt is ijedtem most még kissé, hogy talán valami betegség miatt fogytam... Lehet butaság, de megijeszt. Szerintetek jogosan izgulok? Vagy csak beképzelem ezt?

2019. júl. 19. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Hát ezt elég durván beképzeled. Elég sok felesleged van, abból fogytál ténylegesen kb 3-4 kg-t majdnem 2 hónap alatt. Ebben nincs semmi szenzáció, sőt. Akkor kéne izgulnod, ha 40kg lennél.
2019. júl. 19. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Pár kiló ide vagy oda attól is függ, hogy mikor lesz/volt a menstruációd, nem érdekes. És az is magyarázat lehet a tábor utáni mínusz egy kilóra, hogy igaz, hogy a táborban mindenfélét összeettél - viszont többet is mozogtál.
2019. júl. 19. 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
A táborban volt program, nem tudsz össze vissza nasizni hanem rendszer van, ugyanakkor eszel, fejadag van, és gondolom mozogsz is. Ez is segít 😊
2019. júl. 19. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!