Nektek mennyi az átlag súlyingadozás? Én most nagyon megijedtem
Figyelt kérdés
Reggel még 64 voltam, ma megettem 970 kalóriát, de egészségesen, főtt tojást, narancsot, csirkehúst, párolt káposztát, húslevest tészta nélkül, főtt répát.
Nagyon sokat mozogtam, több mint 2 óra szobabicikli, kb 1600 kalória.
Csak kiváncsiságból rálltam a mérlegre és 65.5, másfél kilóval több mint reggel. Ez normális? reggelr lemegy?:(:(
2014. jan. 12. 22:17
1/8 anonim válasza:
Persze, hogy lemegy! Gondolom ittal is rendesen (min. 2 liter vizet), azt is bele kell venni ilyenkor. Nekem van mikor 2-3 kiloval is tobbet mutat este a merleg, mint reggel!
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, csak biciklizés közben benyomtam 2 litrer vizet, de pisiltem háromszor is, gondoltam az már kiment.
2014. jan. 12. 22:20
3/8 anonim válasza:
Aa, nem jelent semmit, reggel meglatod, hogy megint 64 leszel :)
4/8 anonim válasza:
Épp ezért kell mindig ugyanabban az időbe mérni magad. Én is reggel állok a mérlegre, este nem. Vagy állj rá csak este és ne reggel. Le fog menni egészen biztos.
5/8 A kérdező kommentje:
Iiigen, reggelre 73.8 voltam:D
Köszi szépen a válaszokat!
2014. jan. 13. 11:12
7/8 A kérdező kommentje:
63 nah:P
2014. jan. 20. 07:17
8/8 anonim válasza:
Na, ha 73 lettél volna reggelre, az tényleg ijesztő lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!