Nagyon megijedtem ma :S Ez normális? Hogyan tudok változtatni?
Figyelt kérdés
Ma ahogy jöttem ki a zuhany alól és tükörbe néztem észrevettem hogy a hasam alulról nagyobb. hülyén hangzik de ugye van a melled meg a nemiszerved és közötte az egész a gyomrod, bordáid hasad.. és nekem alul nagyobbodik ki, nem középen, és nem is felülről. Terhes nemvagyok, nem is lehetek.. de nagyon zavaró mert hirtelen ez jutott eszembe :S
mit tegyek h eltünjön ez onnan?
3 éve volt egy vakbél műtétem, azóta rohamosan fogytam és tartom a súlyomat.. lehet hogy ez csak bőr? amikor összeakarom húzni az alhasamon ezt a "réteget " nemtudom .. ahhoz túl feszes
nagyon megijedtem. ez most mi?
2011. febr. 6. 21:58
1/5 anonim válasza:
Ez már csak nagyobbodni fog. A pontos orvosi kifejezést nem tudom, de csak műtéttel lehet rajta segíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
mi?
bocsi de baromira nem vicces mert fogalmam sincs h miez.. háj, bőr daganat bármi..
2011. febr. 6. 22:11
3/5 anonim válasza:
Kép? De szerintem, a bőröd lóg a helytelen fogyókúra és a sport hánya miatt
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak meg fog jönni pár napon belül? Atttól megdagadhat az ember alhasa, és utána visszamegy.
5/5 anonim válasza:
nekem akkor szokott ilyen lenni, ha sokat eszem az adott nap, vagy fel vagyok puffadva, esetleg meg fog jönni. szerintem nem kell megijedni, hisz írásodból úgy jött le, hogy nem állandó probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!