Amióta benn vagyok a tinédzserkorban, állandoan eszek, de az a baj, hogy mindig kenyeret. Hogyan tudnék lefogyni?
Szia! Egyrészt valóban jó ötlet, hogy próbáld lekötni magad, elterelni a gondolataidat az evésről. Legjobb ha például elkezdesz valamit sportolni, ez az esetedben azért is lenne hasznos, mert ha pl. emellet "bűnözöl" egy keveset, intenzív mozgás mellett mégis kisebb az esélye hogy meghízol. A másik ötletem: ha nagyon éhes vagy egyél, de próbálkozz a gyülöcsökkel. Az is eltelíti a gyomrot, és a teltségérzet meg is marad sokáig, mert a gyümölcscukrot lassan bontja le a szervezet.
Javaslom, hogy próbálj mindenképpen most életmódot változtatni, tapasztalatból beszélek, mert nekem sajna gimis koromban sikerült nagyon meghíznom.. Igaz, hogy később huszonévesen lefogytam több mint 20 kg-t és mostmár újre normális a súlyom, de nagyon nehéz volt, és ha visszamehetnék az időben elővigyázatosabb lennék, és eleve meg sem híznék.. Az egészségre is veszélyes,nem beszélve a lelki dolgokról... Szóval szorítok hogy tudj váltani, éljen az egészséges életmód! :)
1. ne egyél kenyeret.
2. figyelj arra oda, hogy mikor, és mit eszel
3. sose éhezz, mert utána úgy is bezabálsz, és csak hízol
4. mozogj mellette.
Én ezt csinálom:
- reggeli: főt kaja
- ebéd: saláta (bármilyen, csirkehússal)
- vacsora: turmix
- uzsonna, tízórai: gyümölcs
És 2 naponta 30 perc aktív mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!