Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amióta benn vagyok a tinédzser...

Amióta benn vagyok a tinédzserkorban, állandoan eszek, de az a baj, hogy mindig kenyeret. Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
Ki van tágulva a gyomrom, volt már 1 hónapig hogy nem ettem olyan sokat, hogy ettől talán visszahuzodik, de semmi eredmény. Nem tudnátok valamit, hogy egyek kevesebbet?
2007. dec. 8. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
amikor bekerültem a tinédzserkorba, én is folyton ettem, és a húgom is, és hát nem épp egészséges dolgokat. aztán meghíztam, és belekezdtem mindenféle fogyókúrába, amitől aztán végül még tíz kilót híztam, mert a vége az lett, hogy telezabálom magam, aztán meg túl sokat fogytam, és az volt a baj. próbáld megállni, hogy ne egyél folyton, foglald el magad mással (pl. sportolás:D), de ne fogyókúrázz, mert nagyon veszélyes ebben a korban!
2007. dec. 8. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Egyrészt valóban jó ötlet, hogy próbáld lekötni magad, elterelni a gondolataidat az evésről. Legjobb ha például elkezdesz valamit sportolni, ez az esetedben azért is lenne hasznos, mert ha pl. emellet "bűnözöl" egy keveset, intenzív mozgás mellett mégis kisebb az esélye hogy meghízol. A másik ötletem: ha nagyon éhes vagy egyél, de próbálkozz a gyülöcsökkel. Az is eltelíti a gyomrot, és a teltségérzet meg is marad sokáig, mert a gyümölcscukrot lassan bontja le a szervezet.

Javaslom, hogy próbálj mindenképpen most életmódot változtatni, tapasztalatból beszélek, mert nekem sajna gimis koromban sikerült nagyon meghíznom.. Igaz, hogy később huszonévesen lefogytam több mint 20 kg-t és mostmár újre normális a súlyom, de nagyon nehéz volt, és ha visszamehetnék az időben elővigyázatosabb lennék, és eleve meg sem híznék.. Az egészségre is veszélyes,nem beszélve a lelki dolgokról... Szóval szorítok hogy tudj váltani, éljen az egészséges életmód! :)

2007. dec. 8. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1. ne egyél kenyeret.

2. figyelj arra oda, hogy mikor, és mit eszel

3. sose éhezz, mert utána úgy is bezabálsz, és csak hízol

4. mozogj mellette.

Én ezt csinálom:

- reggeli: főt kaja

- ebéd: saláta (bármilyen, csirkehússal)

- vacsora: turmix

- uzsonna, tízórai: gyümölcs

És 2 naponta 30 perc aktív mozgás.

2007. dec. 9. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
hát én is tini vagyok, mozogj sokat, és próbálkozz a barnakenyérrel
2007. dec. 9. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!