Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy van rajtam egy kis felesleg és nagyon zavar. 17 éves leszek, durván 170 cm magas vagyok és 60 kg. Igazából a felsőtestemmel nincs különösebb problémám de a combjaim vastagok. :S Két hete elkezdtem Rubint Réka dvd-re tornászni (naponta), és figyelek arra, hogy mit eszem de egyenlőre még nem változott semmi. (Tudom, hogy ez hosszabb idő alatt hoz eredményt és nem két nap alatt várok csodát..)

Emiatt nem merek kimenni a strandra. :/ Az összes barátnőm nagyon vékony és furán érezném magamat mellettük.

Régebben husosabb voltam, márciusra leadtam 6 kg-t de szinte észre se veszem magamon, hogy változott volna valami.

Szóval szerintetek elmenjek strandra?

Köszi a válaszokat előre is, és elég rosszul érzem magam emiatt szóval megkérnék mindenkit, hogy aki oltogatni akar az ikább ne írja le..

2010. júl. 10. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Én járok strandra. 168 cm vagyok, 67 kg. És nem érzem magam kövérnek.

Egyébként is túl meleg van. :)

2010. júl. 10. 13:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy kövér lennék. Csak kicsit husos.
2010. júl. 10. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Állj meg egy pillanatra... ha húsos vagy miért nem mersz kimenni a strandra? 60kg vagy, nem lehetsz gondolom testépítő, ekkora súllyal akkor nem valószínű, hogy olyan izmos lennél, hogy az taszító legyen. Mivel ugye a hús=izom. Vagy inkább kicsit zsírosabbra gondolsz? Vigyázz mert nem ugyan az. Itt viszont szintén azt mondom, hogy ne izgulj rajtad kívül senki nem fogja észrevenni. Ha jó melled van a férfiak úgyis azt fogják nézni :).
2010. júl. 10. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:

170 centi vagyok,most kb 55 kiló,és tudod mivel nyaggat párom? hogy hizzak vissza 60-65 kilóra,jobban állt (betegség miatt fogytam le,betegség elmult,vissza neehezen hizok)

sulyoddal nincs baj,tormázz,azzal alakodat formálod,fogyokurázni felesleges,a végén a meled fog csak lefogyni

2010. júl. 10. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
most az a kérdés, hogy elmenj-e a strandra? hogyne! érezd jól magad! tudod mennyi KÖVÉR- nem husis, KÖVÉR - ember jár oda? ebének is tűnsz mellettük. ha meg megnéznek kit érdekel? nem azért megy strandra az ember, hogy feszengjen... rajtam is van egy kis kapaszkodnivaló, strandra mégis járok
2010. júl. 10. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!