Miért vagyok még mindig éhes?
Figyelt kérdés
2500-3000kcal ettem és még mindig bírnak enni 126kg csajszikent vagyok kb minden nap ennyit eszek és éhes vagyokma 13:54
1/2 anonim válasza:
Mert ezt a nagy tömegű testet minden egyes nap táplálnod kell sok kalóriával, hogy ne marad éhes. Ehhez a súlyhoz ez neked kevés kalória. Ahhoz, hogy még 2-3000 ezer kalóriát zabálnod kell, hogy ne maradj éhes.
Ha esetleg fogyni akarsz, akkor egyél minőségi ételt, és ez a kalóriamennyiség kezdésnek jó, aztán szépen lehet lemenni 1500-2000 kalóriáig.
2/2 anonim válasza:
Valóban, nagyobb testnek több kalória kell, egyél nyugodtan, amennyi jól esik, az éhezés mindig rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!