Mit egyek amitől nem hízok? Mit tegyek ha mindig éhes vagyok? Mi csillapítja az éhséget?(amúgy pont ideális a súlyom,nem akarnák hízni) 20/L
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 17:00
1/11 anonim válasza:
Gyümölcsöket. Nem, a gyümölcs cukortól még soha nem hízott el senki.
3/11 anonim válasza:
Sok zöldség és sok hús. Kevés szénhidrát. Én így diétázok, a 2000 kcal-s étrendem 1,6kg mennyiségű ételt tartalmaz. Ebből 1,4 kg az zöldség és hús. Ennyi mellett szerintem senki sem éhezik.
4/11 anonim válasza:
Gyümölcs zöldség húsból csirkemell
5/11 anonim válasza:
Zöldségek, húsok, tejtermêkek, magvak, tojás stb. Nem hízol, ha normálisan eszel, és rendszeresen mozogsz.
6/11 anonim válasza:
Puffasztott rizs szeleteket, felszívják a gyomorsavat
8/11 anonim válasza:
Ha betartod a napi ötszöri étkezést, kizárt, hogy éhes legyél, legalább is fizikai éhség nem lesz. Pszichés éhség na az van, ha rendes étkezés mellett is éhes vagy. Na akkor kell felemelni a popsit és csinálni valami értelmeset, ami lefoglal a köv. étkezésig. Én így lavírozok hónapok óta, közben kitanultam egy szakmát is...
9/11 anonim válasza:
Fánk. Én nagyon szeretem a fánkot, palacsintát, pizzát. Ezeket eszem ha nagyon éhes vagyok. ☝️ Ajánlom neked is!
10/11 molnarmarcell21 válasza:
Igyál sokat, nekem az segít az éhség leküzdésében. Bubis víz sok jéggel.
Alternatíva lehet a héjas napraforgómag. Bár abban sok a kalória, de a héja miatt nem tudod gyorsan megenni és folyamatosan dolgozik a szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!