2 hónap alatt -8 kg. Ideális? Nem gyors/lassú?
Nem követek konkrét étrendet de változatosabban eszem kevesebb és egészségesebb ételeket, nem eszek lisztes dolgokat. Heti egy nap csalónapot tartok, mert féltem az elején hogy túl nagy változás lesz és nem tudnám tartani, de igazából már enélkül is menne. Mellette itthon végzek különböző gyakorlatokat egy appról, de az utóbbi egy hétben elkezdtem biciklizni is.
A végső cél a -20 kg lenne, szóval viszonylag nagyobb súly. Hallottam olyat, ha nagyobb súlyt szeretnénk leadni akkor nem szabad túlhamar sokat fogyni. Ezért a kérdés, hogy jó tempó e. 90ről 70re.
Mindenkinek más az ideális, az számít, hogy te napközben jólérzed-e magad, el tudod -e látni a feladataidat, nem vagy-e feszült, mindig éhes.
Hosszútávon pedig a vérkép, a fizikai és eü állapotod.
Pl lehet, hogy fogysz/nem fogysz, de ettől még lehet vas- vagy egyéb hiányos a táplálkozásod.
Nagyobb súlyból eleinte ez teljesen normális.
Ha elérted a kívánt súlyt, akkor emeled a kereted, amíg már nem fogysz tovább, de nem is hízol. Ételekből nyilván több csalás belefér, de az is kereten belül, különben ugyanúgy visszajön, amit leadtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!