Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vegetáriánusként zsírt leadni?

Vegetáriánusként zsírt leadni?

Figyelt kérdés

Mi a vegetáriánus ember "csirke-rizs"-e? Nem bírom a szójás ételeket és nem tudom mit egyek ami kevés zsírt, sok proteint és kevés szénhidrátot tartalmaz. Ha kevesebbet eszem jellemzően kevesebbet nyomok a mérlegen de a tónusaimból is vesztek.

Help

2019. júl. 5. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez emgem is érdekel. Nem vagyok vega de nem akarok minden nap húst enni de nem találtam más alternatívát.
2019. júl. 5. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

akár vegánként is könnyű fogyni (semmi állati eredetű kaja) nem hogy vegaként. persze a szénhidrátbeviteled nem 0 lesz, de tévhit, hogy csak eszeveszett mennyiségű fehérjebevitel+nagyon kevés szénhidrát+zsír recepttel lehet egészségesen fogyni (nem izmot veszítve)

én vegánként adtam le az utóbbi 2 hónapban 5 kg-ot (ami nem sok, de alapból sem voltam túlsúlyos, 62 kilóról fogytam 57-re) és jelenleg jóval izmosabb vagyok, mint előtte (futottam és saját testsúlyos+súlyzós edzéseket csináltam).

minden nap ettem hüvelyest, tofut, gombát pár naponta, és magokat is próbáltam bőven beiktatni (chia és lenmagot főleg, ezeknek elég jó a fehérjetartalma és nagyon jóféle zsírsavak bannak bennük) . szeretem nagyon a hajdinát, zabot, quinoát, ezek lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak, jól telítenek, és nekik is egész jó a fehérjetartalmuk, velük sem spóroltam. a tofut is nagyon sokféleképpen el lehet készíteni, érdemes pl youtubeon rákeresni, hogy "how to make tofu taste like chicken"(nekem így a kedvencem kicsit munkás, de iszonyat finom, és más jellegű lesz, mint számítanál rá)

vegetáriánusként tényleg sima menet lesz, neked ott a tojás is, mint szuper fehérjeforrás, és a tejtermékek közül pl túró. hajrá! :)

2019. júl. 5. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:

ja igen, kihagytam, hogy akár vegetáriánus fehérjeport is bevethetsz kiegészítésként, de nem kell túlzásba vinni, ha odafigyelsz az étkezésedre, szerintem felesleges.

én kaptam most ajándékbe vegán borsófehérjét, mostantól ebből is beiktatok egy keveset, akitől kaptam, rizsfehérjeport szokott enni, és elégedett vele. (annyi, hogy az ízük ezeknek a vegán fehérjeporoknak nem a legjobb, bár amiket kóstoltam ízesítetlenek voltak)

2019. júl. 5. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
A hüvelyesek magasabb fehérje-tartalmúak, de ott van a tojás és a tejtermékek egy része is. Keress rá fehérje-táblázatokra.
2019. júl. 5. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!