Nyár végére leadni 15 kg-ot nagyon húzós?
Figyelt kérdés
Esetleg ötletek, hogy hogyan?
167 cm, 17 éves és jelenleeg 62 kg vagyok.
Lehet, hogy a -15 kg soknak hangzik, de én így sehogy se érzem magam jól a bőrömben.
2019. jún. 1. 15:38
1/8 A kérdező kommentje:
+bocsi, lehagytam hogy lány vagyok
2019. jún. 1. 15:51
2/8 anonim válasza:
Nem, sőt a havi 3-5 kg az egészséges.
Viszont szerintem 7-10 kg elég lenne
3/8 anonim válasza:
Igen... Ilyen magasságnál 55kg körül már nagyon be fog lassulni a fogyásod. Hogy miért? Mert annál nem szabadna többet fogynod. Bár igazából 167/62 is az ideális kategóriába tartozik.
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat!
2019. jún. 1. 16:50
5/8 lilla64 válasza:
Igen,de miért akarsz leadni ilyen sokat.Igy is eléggé ideális a testsúlyod.Kb.3-4 elég lenne.
6/8 anonim válasza:
Én 1 hét alatt 10-15kg-ot fogytam azzal, hogy minden nap felirtam a Kaloriabazis.hu-ra, hogy az adott nap mibol mennyit ettem. Egyaltalan nme figyeltem ra, hogy pl.pizzalt nem kene enni, azt ettem ami jolesett.
7/8 anonim válasza:
Ilyen kis alap súlynàl ha szerencséd van, testzsírból talàn fél kg fog hetente lemenni. De ez szervezetfüggő. Amúgy sok értelme nincs siettetni a fogyâst, az jobban kedvez a jojóeffektusnak. De ahogy gondolod. 167 centihez meg rettenet kevés lesz az a célsúly. Esélyes hogy testképzavaros vagy.
8/8 anonim válasza:
Hidd el, 47kg-osan még ennyire sem éreznéd jól magad a bőrödben. Keress fel egy pszichológust, a csontsoványra fogyás egyáltalán nem oldja meg a lelki problémákat, sőt még tetézi is, ill. testi bajokat is hoz magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!