Milyen módszerek vannak arra, hogy úgy lássam az alakom, mint amilyen?
Figyelt kérdés
165-164 centi magas vagyok, hozzá 49kg, XS-es, meg 34-es cuccokat hordok, mindenki szerint vékony vagyok,de én még így is kövérnek érzem magam. Nem vagyok anorexiás, eszem ha éhes vagyok,csak eléggé ritkán szokott előfordulni, és csak keveset eszem.
Hogy fogadjam el magam? Mert szerintem nem a tényleges képet látom a tükörben...
2010. júl. 9. 23:25
1/6 anonim válasza:
hát az anorex épphogy nem ismeri fel a problémáját...
2/6 anonim válasza:
amit leírtál azt hívják anorexiának, kezeltesd, az már egy jó pont a gyógyulás felé, hogy változtatni akarsz és elfogadni magad, de mindenképpen orvosra van szükséged
3/6 anonim válasza:
Próbáld meg lefényképeztetni magad mondjuk meztelenül, vagy fürdőruhában. Talán rá fogsz jönni, hogy milyen rosszul nézel ki, hogy látszanak a csontjaid, hogy beesett az arcod, hogy csak árnyéka vagy önmagadnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok anorexiás, simán eszem cukorkát, csokit, akár éjfélkor is. És nem, nem hányom ki.
Igen, én is erre a lefotózásra gondoltam, de nem tudom.
A bordáim nincsenek ki... :)
2010. júl. 10. 09:05
5/6 anonim válasza:
szerintem ezek az anorexia jelei és bárhogy akarod magadat látni mindig találni fogsz valami problémát
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is.
Így jártam... nem tudok mit kezdeni ezzel...
2010. aug. 20. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!