Melyek a legjobb módszerek?
Sziasztok.
Sajnos eddig nem nagyon érdekelt, hogy mit eszek és mozgok-e mellette, ezért eléggé túlsúlyos vagyok. Szeretnék lefogyni 20 kg-ot. Eléggé rendszertelenül eszem és keveset mozgok. Ételben tudom, hogy mire kell odafigyelnem, tudom, hogy egy nap többször kell enni inkább, de kevesebbet és nem egyszerre mondjuk este 11-kor. Erre odafigyelek már pár napra és szeretném ezentúl így csinálni. Így leginkább a mozgással kapcsolatos tudnivalók érdekelnének. Melyik a legintenzívebb mozgás, amivel a lehető legtöbbet tudok fogyni? Hallottam olyanról , hogy a futás nagyon jó, de másról nem nagyon tudom, hogy mennyire intenzív. A szobabicikli hasznos? (futással persze). Illetve érdekelne, hogyha letudnék fogyni mondjuk 20kg-ot mozgással, rendszeres normális étkezéssel, akkor az meglátszana? Mármint úgy értem, hogy lógna a bőröm meg ilyenek?
18L
Kocogás, gyaloglás (élénk tempóban), biciklizés, úszás... Mondjuk a kocogást nem nagyon ajánlanám egy túlsúlyos hölgynek.
Mivel fiatal vagy, próbálkozhatsz az intervallumedzéssel. Ennek lényege, hogy teljes erőbedobásos, és lazább terheléses szakaszok váltakoznak. A legtömörebb formája mindössze 4 perces (ez a Tabata edzés). Az edzés maga nem éget sok zsírt, viszont némi zsírégetés az edzés után folyamatosan történik akár 24-36 órán át.
Fiatal vagy, így remélhetőleg nem fog lógni a bőröd fogyás után.
Szerintem mindegy mit mozogsz csak minden napos legyen és aktív.
Az étkezésre meg jól oda kell figyelni.
én kétszer fogytam mozgás és diéta nélkül. egyszer mikor napi kb 4 km-t gyalogoltam oda vissza a munkahelyemre (vagy is buszhoz), a másik miután a kislányom megszületett, ahogy jobb idök lettek egyszerüen olvadtak a kilók mert egésznap mentünk, minimum 2 km-t naponta, meg le a lépcsön fel a lépcsön és ugye a gyereket lent nem hagyhattam így vele együtt kb 10x naponta + mosást cipeltem mellette meg egy csomó mindent. habár nem is zabáltam mellette, de normálisan étkeztem.
amúgy aktív mozgás, és fogyokúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!