Mik a legjobb stresszoldó módszerek? Stressz és nyomás miatt már anyagyilkosság járt az eszembe.
Mindannyiunknak nagyon stresszes volt az állavizsga-időszak és engem például rengeteget piszkáltak otthon is, hogy ma miért csak ennyit tanultam, így soha nem fogok tudni levizsgázni, miért délben kelek fel, ne éjjel tanuljak, stb. .. Nekem a könyvtár jött be: minden könyvet és jegyzetet összepakolva pár barátunkkal bevonultunk a könyvtárunk olvasótermébe és egész nap tanultunk: csend volt, nem zavart senki; a közös ebéd és kávészünetek alkalmával meg megbeszéltük, hogy ki hol tart, stb. Egyébként ez szerintem eyedül is jó kikapcsolódás lehet plussz jól lehet ismerkedni is, mert többnyire mindenki hasonló problémákkal küzd, mint te.
A Valeriana stresszoldásra tényleg nem sokat ér, altatónak viszont nekem tökéletes volt, egyébként a más említett citromfűteával együtt ittam estére, hogy ellazuljak kicsit, nappalra pedig Reergin tablettát és ginzeng amppullát ittam "agyfényesítőnek", bár kinek mi válik be. Az is segített, hogy eljártam sportolni és szaunázni, illetve heti egyszer szoláriumba, szerintem ezeknél remekebb stresszoldó nincsen! Maga a vizsga előtt homeopátiát használtam (egyébként ezt folyamatosan is szedhetnéd): Gelsemium C 15-öt, ez a tipikus ájulás-szerű lámpaláz szere. Mindenképpen magadnak kell kikísérletezned a saját módszered, de abban teljesen egyetértek az előző válaszolókkal, hogy akármennyire is azt érzed, hogy neked tanulnod kell és akármilyen feszült is vagy, mindenképpen kell, hogy időt találj a kikapcsolódásra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!