Szorongás oldásra mi lehet a legjobb megoldás?
Szia! Üdv a klubban, velem is ugyanez van, mióta az eszemet tudom, ilyen vagyok. Én is rászoktam a Xanaxra, mert az elején segített, de egy idő után már nem voltak elegek az adagok, ezért emeltem rajta. Na, ezután jöttek a mellékhatások...:S
Most épp leállok vele, többet ártott, mint használt. Az első pár napon olyan elvonási tüneteim voltak, hogy "csak na"...:( (ne így csináld, fokozatosan kell leállni)
Én három dolgot találtam ki magamnak.
1. Tudomásul veszem, hogy én ilyen vagyok. Tudom, hogy mindenki látja, biztos vicces... De ez vagyok én...
2. A jövő dolgaiban nem tudok most korrekt döntést hozni. Akkor fogok dolgokon rágódni, ha aktuálisak lesznek.
3. Sport, amíg bírom.
A gyógyszer elvette az eszemet, teljesen bekábított. Viszont nekem tisztán kell gondolkodnom, minden nap, mindig. Ezért a változtatás.
Remélem, segítettem valamit.
Jó lenne beszélgetni, ha Te is így gondolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!