Melyik a legjobb szorongás elleni gyógyszer? Recept nélküli!
Szorongas, mint belso felelem!
Ezt igazan belulrol tudod kezelni, de Hangulatjavito, vagy Nyugtatoteakevereket tudsz vasarolni, s ezt fogyasztani 2x, reggel-este 1-1 cseszevel. Aztan pedig rendet kell rakni az "elmedben", s erre nincs kulon gyogyszer, ez a Te feladatod.
Mi okozza ezt a szorongast? A gondolataidat kell megvaltoztatni.
piacokon lehet venni zoloft-ot az ilyen hangulatjavító orvosi drog de igen gyenge.
nekem 1 szemtől egész nap jobb a kedvem ha szarul vok. nem röhögök tőle meg nem is örülök neki csak simán jól érzem magam
citromfű tea
vagy homeobogyó: sedativ pc...gyenge de jó
A Hangulatjavito es a Nyugtatoteakevereket igy, ezen a neven tudod megvasarolni, hiszen ezek a Herbarianak a kesz termekei.
Tapasztalatbol irtam ezeket, mivel mi mar evek ota hasznaljuk,
tehat nem kell gyogyszert vasarolni, s foleg nem a piacon, mivel ma mar nagyon sok a hamisitvany pl., tehat ne kiserletezz!
Gyogynoveny szakuzlet, patika, dm, Rossmann-ban tudod megvasarolni, s ha jol tudom, akkor 500 Ft kb. az ara, de a lenyeg az, hogy nagyon hatasos.
Vagy pedig a patikaban tudsz vasarolni Valerianna nyugtato tablettat, ami szinten gyogynovenyeket tartalmazz, s ennek az ara 2.000 Ft korul mozog jelenleg.
De a belso felelmet Neked meg kell szuntetni, mivel ezek segitenek ugyan, de megoldani az igazi problemat nem fogjak.
Én tudok egy nagyon jó szorongás elleni "gyógyszert!"
A Biblia azt mondja, hogy ha megismerem az igazságot (itt Jézusra utal), akkor megszabadulok!
Nagyon sokféle megszabadulás van csak azért mert valaki hitt Istennek, hogy simán megtudja szabadítani őt.. mindentől..
A lényeg: Kérni kell Istent, hogyha létezik, hogy jöjjön be az életembe, és legyen az életem Ura! Ha nem létezik, akkor magadba beszéltél 1mondatod. De ha így igaz... :P
Mit gondolsz erről? (Nekem tapasztalat)
Próbálj meg meditálni, relaxálni, imádkozni vagy hívd ahogy akarod, de tapasztalatból tudom, hogy nagyon hatásos...és gyógyszereket sem kell beszedni, elég naponta 10-20 percet rááldoznod.
Sokszor a legegyszerűbb megoldás a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!