Melyik a legjobb szorongás elleni gyógyszer? Recept nélküli!
Szia!
Egy éve nekem is hasonló problémáim voltak. A homeopátiás nyugtatók meg pszichológusok után pánikrohamaim lettek. Szóval csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy ezt neked kell saját magadban lerendezni. Nekem az életemet teljesen megváltoztatta, hogy Jézus Krisztust behívtam az életembe. A Biblia a legjobb orvosság!! ;)
Fogadd meg az elottem szolok tanacsat, es kozben azert fogyaszthatod a nyugtatoteakat is, de mar kezdjel el imadkozni is,
mivel igy lesz hatasos a gyogyulasod!
Figyelmedbe ajanlom, Dr. Joseph Murphy Benned a gyogyito ero! c. konyvet.
A Biblia nem mas, mint egy pszichologiai szoveggyujtemeny, amely megtanit bennunket arra, hogyan oldjuk meg minden elkepzelheto problemat.
Indulj ezen az uton!
Hihetetlen.Senki nem a kérdésre válaszol, hanem bölcsességeket nyom, hogypl. változzá'
meg. MUKODJ!!+!!?-))
A jehovistának meg nincs olyan szük rés amin föl nem jönne mint a szennyvíz.
A 3 érdemi válaszról>
Az elhangzott gyógyszerek antidepresszívumok, a szorongást még növelhetik is.A növényi kivonatok szt. sem érnek. Igazából nincs hatékony szorongásoldó, amihez recept nélkül hozzájuthatsz. Sajnos kell keresni egy nem lelkizős-tudálékoskodó orvost. A neten rendelhető cuccok hamisítványok valszeg.
És nagyon vigyázz!!! mert az alkohol ilyenkor fenyegető veszély, és mérgezőbb mint bármely gyógyszer. Rá ne kattanj. Jobbulást.
Egyetértek az előző hozzászólóval. Bár gyógyszereket szedek, sokkal jobban vagyok, mint voltam hónapokkal ezelőtt. El tudom látni a családot, kimerek menni az emberek közé.
Ezt én mégis úgy gondolom, hogy nem csak a gyógyszereknek, hanem mellette az internetnek is köszönhetem. Mikor leülök elé, teljesen elvonja a figyelmemet magamról, bajomról. Nevetségesnek találjátok talán, de olyan játékokkal játszok, hogy a legprimitívebbnek számít, de kell hozzá ész, kézügyesség, odafigyelés. És az órák múlnak vele, teljesen belefelejtkezem, sajnálom, mikor abba kell hagyni.
Így is előfordul, hogy rám tör a szorongás, különösen akkor, ha pl. jönnek a gyermekeim,unokáim, főznöm kell nekik, s annak időben kész kell lennie, és jól kell sikerülnie. Vagy pl. egy piti ügyet el kell intéznem az OTP-ben. Fúúúúú még a víz is szakad rólam!
De mióta játszom, netezem, egyre ritkábban törnek rám a szorongások, én ezt ajánlom mindenkinek.
Lassan próbálom csökkenteni - persze módjával - a nyugtatóimat, az első nap nagyon megéreztem, de nem adtam fel, s már nem érzem az első adag csökkentését.
Így szeretnék továbbra is tenni, lépésről-lépésre, s talán egyszer eljutok odáig, hogy fütyülök minden addigi szorongásaimra.
Ehhez addig netezem és addig játszom, míg elérem. S tudom, sikerülni fog!!! Te is próbáld ki!!!!
Egyél sok finom csokit! :)
(És járj el naponta futni, a kettő együtt leghatásosabb!!! ;-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!