Hogyan fogyjak? Jól bevállt módszerek?
Étrendem:
Reggel: kakaós keksz teával
Tízóraira: egy szendvics/kifli + ásványvíz
Ebéd: zöldségleves (nem mindig eszek levest), valami hús, krumpli, esetleg főzelék
Vacsora: Szendvic, általában kakaót iszok vele.
Néha pedig szoktam csokit enni, chipseket nem fogyasztok, üditőket csak nagyon ritkán.
Sporttal! Szerintem ha csak kicsit akarsz fogyni illetve formálódni akkor nem szükséges diétázni. Csupán egészségesen étkezz és mértékkel. Valami szórakoztató sportot keress, mellé egy kicsi torna és bomba alakod lesz :)
Nekem is csak pár kiló gondom volt, és azokat simán leadtam ezzel. Emellett találtam egy nagyon jó hobbit, így nincs is esélyük a kilóknak, hogy visszajöjjenek.
Azt mindenképp kiszeretném emelni, hogy az elején a centiket figyeld! Ugyanis először izmosodni fogsz kicsit és ezért nem biztos, hogy azonnal kilóidból megy le.
Sok sikert :)
Első vagyok :) Szerintem nem rossz ez az étrend :) MOst, hogy jön a nyár majd gyümölcsöket is egyél szerintem. Az sose árt :)
Amúgy a szendvicsed mit tartalmaz ?
Köszi a választ. Nos piláteszezek már vagy fél éve, de nem igazán adtam le vele kilókat, inkább izmosodtam egy picit, no de lehet ha lesz majd eredmény. Gyümölcsöt szoktam enni, de nem valami sokat, na ezen változtatok. :D
A szendvicsem tartalma: fehérkenyéren vaj, sonka, és néha egy szelet száraz sajt, melléje egy tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!