Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak? Jól bevállt...

Hogyan fogyjak? Jól bevállt módszerek?

Figyelt kérdés
15 éves leszek, 160 cm magas és 55 kg. Nem vagyok túlsúlyos, viszont 1-2 helyen van rajtam némi felesleg. Szeretnék fogyni kb. 5 kg-t. A rendszeres mozgás mellett, milyen diétát, fogyókúrát ajánlotok? Esetleg vmi jól bevállt módszer? :) És éhezni semmiképp sem akarok. :D Nagyon köszönöm! [és tudom, hogy volt már ilyen kérdés. Elnézést kérek érte]
2011. máj. 9. 14:03
 1/8 A kérdező kommentje:

Étrendem:

Reggel: kakaós keksz teával

Tízóraira: egy szendvics/kifli + ásványvíz

Ebéd: zöldségleves (nem mindig eszek levest), valami hús, krumpli, esetleg főzelék

Vacsora: Szendvic, általában kakaót iszok vele.

Néha pedig szoktam csokit enni, chipseket nem fogyasztok, üditőket csak nagyon ritkán.

2011. máj. 9. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Sporttal! Szerintem ha csak kicsit akarsz fogyni illetve formálódni akkor nem szükséges diétázni. Csupán egészségesen étkezz és mértékkel. Valami szórakoztató sportot keress, mellé egy kicsi torna és bomba alakod lesz :)

Nekem is csak pár kiló gondom volt, és azokat simán leadtam ezzel. Emellett találtam egy nagyon jó hobbit, így nincs is esélyük a kilóknak, hogy visszajöjjenek.

Azt mindenképp kiszeretném emelni, hogy az elején a centiket figyeld! Ugyanis először izmosodni fogsz kicsit és ezért nem biztos, hogy azonnal kilóidból megy le.

Sok sikert :)

2011. máj. 9. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok :) Szerintem nem rossz ez az étrend :) MOst, hogy jön a nyár majd gyümölcsöket is egyél szerintem. Az sose árt :)

Amúgy a szendvicsed mit tartalmaz ?

2011. máj. 9. 14:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Nos piláteszezek már vagy fél éve, de nem igazán adtam le vele kilókat, inkább izmosodtam egy picit, no de lehet ha lesz majd eredmény. Gyümölcsöt szoktam enni, de nem valami sokat, na ezen változtatok. :D

A szendvicsem tartalma: fehérkenyéren vaj, sonka, és néha egy szelet száraz sajt, melléje egy tojás.

2011. máj. 9. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
hmm jól hangzik :) Néha-néha szerintem tehetsz bele valami kis zöldséget :) Én pl uborkát szoktam beletenni. (Első voltam)
2011. máj. 9. 14:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Én paradicsomot szoktam enni. Amúgy a felesleg főként a derekamon, a fenekemen, meg a combomon van. Erre milyen sportot ajánlsz? A futásra gondoltam...
2011. máj. 9. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
nevetséges étrended van. minden étkezésre eszel valami zsírosat, meg valami cukrosat.
2011. máj. 9. 15:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel a kérdést, hogy segítsetek megoldani ezt...nem hogy nevess :)
2011. máj. 9. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!