Egy 163 centis lány tényleg dagadt, ha 55 kiló felett van? Többi lent.
Beszélgettem egy sráccal neten egy anonim oldalon. Szóba jött, hogy kinek mi jön be egy fiún/lányon. Kérdeztem, hogy szerinte hány kiló az ideális egy 163 centis lánynak (én ennyi vagyok). Válasz: Maximum 55, de attól függ, hogy oszlik el.
Na, én 61 kiló vagyok, nem vagyok kövér, oké vékony se, de szerintem az 55 lenne pont a vékony, nem tudom, mit gondolt, 40 kiló az ideális de az 55 kilós hurkákkal is megbarátkozik ha nagyon úgy van?? Kapja be.
Dehogy.
De egyébként sem lehet tudni ebből a két számból. Van, aki jól néz ki több kilóval is, függ az alkattól, az izomtól, a sportosságtól. Van, aki meg kevesebbel is lötyi.
Meg persze eleve az alakunk nem egyforma, akkor sem ha valaki ugyanolyan magas és ugyanannyi kiló.
Hülyeség ilyen számokon rugózni.
163 centi 53 kiló vagyok. De egyesek szerint még ez is sok. 19% BMI.
A védőnő azt mondta addig nem vagy kövér amíg a Testsúlyod a centi utolsó 2 számjegye alatt van.
Hülyeség. Szerintem értelmetlen mások véleményére adnod. Mindenki azt mond amit akar, te önmagadat kell hogy elfogadd és így az önbizalmad, nem a másik kezébe van, hanem a sajátodban.
Egyébként nem dagadt 55 kg a 163 centidhez egyáltalán, akár van rajtad mit fogni, akár nincs. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!