Szerintetek is dagadt vagyok? 13 éves, lány,169 cm és 65 kiló.
Két magasságot is írtál, de gondolom, a 169 cm a valós (elég durva lenne 179/65-nél a dagadtság fogalmának megjelenése, bár a mai fiatalok...).
Nem vagy dagadt. Simán elképzelhető, hogy van felesleged, de az egészen más dolog.
De mindegy, ki milyen szót használ erre, Te látod, hogy nem vagy elég karcsú, formás s változtatni akarsz. Helyes.
Életmódváltás, több mozgás, egészségesebb, jobb étrend.
Nem vagy dagadt, inkább csak kicsit husi.
De még nagyon fiatal vagy.
Inkább a kajálásra figyelj oda.
Miket eszel? Miket iszol? Nassolsz?
Én nehezen tudom elképzelni, hogy anyád odaáll eléd, és asszongya: Lányom, dagadt vagy. Meg odasereglenek az osztálytársak, ismerősök hozzád és ugyanezt mantrázzák.
Szerintem Te beképzeled ezeket, vagy valamit k..vára felnagyítasz.
Meg f@$zt nem mondják mikor 92 kg voltam nagy részt zsir minimális izommal
Fél oránként meg kaptam h disznó vagy hol a nyakad? (A toka miatt némileg kitakarta) meg egyebek ezeket osztálytársak mondták de a rokonoktol is megkaptam csak finomabb köritéssel
Annyira nem vagy dagadt talán kicsit de nem vészes ha figyelsz arra amire kell akkor könyen le megy étrend a legfontosabb anélkül nagyon nehéz sok sovány hus rizs zöldség viz lenmag olaj és ne süs semmit olajba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!