Miért fogyott szinte csak a hátam?
Figyelt kérdés
Lefogytam 8,5 kilót es a hasamról nem nagyon ment le sajnos , pedig az volt a cél , viszont hátul a derekamról lement a háj és a hátamról az összes hájhurka. Fenekem nem volt kövér soha
De hasam az van . Es melles tipus vgyok
74,6 kiló , 167 cm magas /43 nö
Mekkora a sansz hogy a hasam is sorra kerul , es onnan is megy le? Vagy folytatódik a karommal , más testrészekkel ? Nagyon elkeseritö
2019. jún. 29. 08:13
1/4 anonim válasza:
Valoszinűleg a hasadról fog utoljára lemenni. Én is alma alkat vagyok, ha van rajtam +3 kg felesleg, akkor is van hasam
2/4 A kérdező kommentje:
Ha lement volna a hasam megállhattam volna a fogyással . Nekem ez a súly már jó lenne amúgy
Igy folytatnom kell
2019. jún. 29. 08:36
3/4 anonim válasza:
Kérlek mondd el hogy hogyan fogytál, mert én pont hátról akarok!
4/4 anonim válasza:
Genetika dönti el, ki honnan és milyen mértékben, sorrendben fogy, ez nem befolyásolható, max. zsírleszívással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!