Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vki fogyott mar le csak...

Vki fogyott mar le csak otthoni futogep altal?

Figyelt kérdés
Gondolkodok, hogy veszek itthonra egy futogepet. Jelenleg edzoterembe jarok, es ott tobb fele gepen edzek.Fogyni szeretnek.Nem vok benne biztos, hogy ha csak itthon futogepet hasznalok, az eleg e a fogyashoz, hogy az egesz testemrol menjen a zsir lefele. Persze mellette az etkezesre is figyelnek.

2019. ápr. 11. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy mennyibe kerül egy futogep?

Sokan megvesznek valami használhatatlan szart, aztán csak ruhafogasként használják.

Ha már veszel, akkor jót. Gagyit tényleg ne

Fogyashoz nagyon jó, de túl formás nem leszel tőle. Ahhoz szerintem kell a súlyzós edzés is. De amúgy jó dolog a futopad, jó kis emelkedőn csak úgy olvadnak a kalóriák

2019. ápr. 11. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy reebok gt40s-t neztem ki. Remelem az mar jonak szamit.Melle meg beszerzek par sulyzot is.
2019. ápr. 11. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Az otthonra megvásárolt fitnesz szerkentyűk 97%-a törölközőtartóként végzi. Az otthon pedig nem edzésre való, hanem pihenésre. Nem jó az életterek funkcióját keverni. Persze, ha van egy privát pincéd, ahol nem zavarod a szomszédokat a dobogással, vagy a kertben használod, akkor hajrá. De akkor már kimehetnél a szabadba is futni.
2019. ápr. 11. 22:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Szamomra eleg korulmenyes az edzoteremig eljutni. Nem mindenki lakik edzoterem mellett.Nekem kenyelmesebb lenne itthon edzeni.Foldszinten lakok, nem hinnem, hogy nagyon zavarnank a szomszedot. De nem tudom, hogy milyen gepet vegyet.Valaki most ajanlotta a fabelos vibracios gepet.Hat...nem tudom..
2019. ápr. 11. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
De a szabadban futás miért nem játszik?
2019. ápr. 12. 08:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerinted számít, hogy hol van a futógép?
2019. ápr. 12. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:

1# vagyok, ez a reebok gt40s már nem olyan rossz választás. Sokan ilyen tescos 40 ezrestől várják a csodát, de egy hulladék.

Amit kinéztél már nem rossz.

Ha tényleg hasznalnad, szerintem jó ötlet.

Én sorozatot szoktam nézni közben, hamarabb elmegy az idő mint a teremben +az oda vissza utat is megsporolod.

Rajtad függ, hogy mennyire hasznalnad, megeri e.

Sokan beleunnak és csak porosodik, úgy nyilván kár megvenni.

Ha motivált vagy, akkor hajrá. Heti 3-4x egy óra csodát tesz. (ez lehet felvaltva gyors séta +futás +emelkedő séta)

2019. ápr. 12. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!