Van itt valaki aki 30 kilónál többet fogyott?
Hogyan sikerült? Mennyi idő alatt? Milyen munka mellett fogyóztál?
Mennyire ereszkedett meg a bőröd?
Én 30 kilót szeretnék ledobni, de mindig becsődölök.
Közepesen nehéz fizikai munkát végzek és így munka közben nehéz éhen lenni.
De ha sikerülne is akkor meg attól élek hogy a nagy hasam helyén nagy lógós bőr marad.
Kinek mi a tapasztalata?
2x szabadultam meg kb 30 kilótól.
1: 21 éves voltam,katasztrófa életmóddal. Főiskola mellett napi 3-4 óra edzés(volt,hogy éjfélkor tornáztam)és durva diéta. Megspékelve csodatablettával,ami nagyon hatásos volt,viszont egy életre elcsesztem a pajzsmirigyem vele. Kb 1 év alatt ment le. A bőröm nem nyúlt meg,feszes és csíkmentes volt. Kb 1,5 év után visszatértem nem az eredeti,de egy normálisabb táplálkozásra. 2-3 kiló visszajött,de így legalább nem úgy néztem ki mint egy anirexiás. Ezt tartottam 10-11 évig.
2: sportos, jó alakkal terhes lettem. Végig tornáztam és nem zabáltam,pláne nem cukrosat,édeset. 24 kiló plusz lett a végére. Ami mint kiderült 4kg baba,5 kg zsír és 15 kilónyi víz volt. Programcsászárom volt. A 3.héten aerobicoztam , az 5. héten újból futottam. Kb1,5 hónap alatt jobb voltam,mint valaha. A bőröm feszes, nulla csík. 4 éves a gyerek, azóta is minden nap edzek,nem szek xart és tartom a formám. Fogalmam sincs,hány kiló vagyok,mert nem az számít,hanem az összetétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!