Fogyott már valaki csak csoki evéssel?
Nem létezik , hogy rosszindulatúan hazudik?
A csoki nagyon cukrozott es attól éhségrohamokat kap az ember .
Emberek, sokféle csoki van, nem mindegyik nagyon cukros...
Ahogy már írták, ez kalóriaegyenleg kérdése. Én garantáltan fogynék csak csokival, ugyanis semmi gusztusom nem lenne sokat enni belőle, főleg éhesen. Kicsit kiakadnék, mert túl egészségtudatos vagyok az ilyesmihez, a 2.-3. napon már arra gondolnék, hogy bomlanak az izmaim és lassul az anyagcserém... Brrr.
NAGYON szeretem a csokit és hasonlókat, szinte mindennap eszem (cukormentes házit), de ez édesség, nem főétel! A tápanyagtartalma köszönő viszonynan sincs az emberi test igényeivel, bár persze vannak benne jó kis tápanyagok is, mint szinte mindenben. A gumicukorban nem (ha van különleges, jobb gumicukor, abban se sok. még a házi gumicukromban sincs semmi értelmes), az sokkal rosszabb. A csoki okés - kis mennyiségben, egy kiegyensúlyozott étrenden belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!