Van itt olyan valaki, aki otthoni edzéssel fogyott le, nem járt edzőterembe? Ha igen, miket edzettél otthon?
Fogyás 30 nap alatt appot csináltam, de egy egy napi gyakorlatsort 4x 5x megcsináltam.
Persze emellett 1200 kalóriás étrendet tartottam, nem írom a torna számlájára a fogyás, bár biztosan hozzátett.
Én 7 hónapja kezdtem el a mozgást, tudatos táplálkozást. 19 kg ment le rólam. Itthon vannak súlyzóim és kb ennyi. Mint egy rendes edzőterembe úgy csináltam. Hétfő: mell-bicepsz
Szerda:Láb Péntek: Hát és esetleg 1-2 nap aerob vagy hiit.
Én is otthon tornáztam erre:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLV86G90ksgvUfzZAEzDAs..
Itthon tornázok/hasizmozok. 1,5 hónap/-5,5kg-nál járok.
Persze betartom a diétámat is. Szénhidrát 100 gramm alatt, megemelt zsírral, fehérjém kb ugyanannyi mint régen. Kalóriát nem számolok mert nem azt figyelem, de 1800-2000 közt van. Nem tervezek edzőterembe járni, van itthon hasizomgépem, lépcsőzőgép, leg magic, és tervezek egy szobabiciklit is nemsokára, ez bőven elég. Egyenlőre-mivel rengeteg túlsúlyom van, csak a hasgépet használom és tornázok. Ha már többet fogytam, beszervezem a többi gépet is, és súlyzókat is szeretnék venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!