95kg vagyok 162 cm.4hónapja fogyozok 5kg fogytam csak. Keddem megyek endokrinológiára sajnos hormon probléma állhat a dolog mögött, de szeretnék tornázni iga csak otthon mert szégyellek elmenni edzőterembe. Mit ajánlotok és 7napból mennyit tornázzak?
4-5 napot minimum. De gondolom te is úgy fogyózol, hogy bevágsz 4 dupla hamburgert és egy diétás kólát...
Igazából csak kevesebbet kell(ene) enni és máris fogysz...
Akár minden nap tornázhatsz egy kicsit, akkor megszokott rutinná válik. Elvégre enni is naponta szoktunk! 😉
Sok sikert!
kedves első!nem eszem gyors kaját, csirké és párolt zöltséget, amit a pénztárcám meg enged!!valószínűleg hormon probléma miatt nem megy gyorsabban...nehéz fizikaimunkát végzek 8-9órát...1600kcl 140g ch egynap...ez a limitem próbálok egészségesebben enni,van yazió programom azzal próbálkozom
Mindenkinek köszönöm a válaszát 1-es valószínű nálad miden oké és elsem tudod képzelni azt,hogy valaki nem azért kövér mert zabál!!!!
"elsem tudod képzelni azt,hogy valaki nem azért kövér mert zabál!!!!"
A semmitől nincs is semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!