Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 95kg vagyok 162 cm.4hónapja...

95kg vagyok 162 cm.4hónapja fogyozok 5kg fogytam csak. Keddem megyek endokrinológiára sajnos hormon probléma állhat a dolog mögött, de szeretnék tornázni iga csak otthon mert szégyellek elmenni edzőterembe. Mit ajánlotok és 7napból mennyit tornázzak?

Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 10:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Na de mennyi lett a TSH? Megállapított valamit a doki, vagy szerinte minden normális?
2019. ápr. 16. 21:58
 22/27 anonim válasza:

De irtad, hogy már fogytál 5 kg-ot, akkor azért van valami látszatja, nem? Próbálj erre gondolni.

Azt megértem hogy muunka után fáradt vagy, nekem is vltak olyan melóim ami után semmit nem birtam már csinálni.

2019. ápr. 17. 11:01
 23/27 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyi volt de gondolom nem haladta meg azt az értéket amire gyogyszert írnak...fogytam de ott meg is állt,október óta csinálom,jóval vissza fogtam a nassolást csipszezést,de még sem megy!! Már feladtam bár elfogadni magam sehogy sem tudom....de azon leszek h több ne legyen :(
2019. ápr. 17. 20:13
 24/27 anonim ***** válasza:
Azért kérdezem, mert nekem a határértéken belüli TSH (4,0 alatt) már kifejezett alulműködésre utaló tüneteket okozott, és stabil, bár nem gyors hízást. Egyik doki azt mondta, teljesen jó az érték és nincs teendő, aztán elmentem egy nagyon jó endokrinológushoz, ő már felírta nekem a Letroxot azzal, hogy túl magas a TSH, le kell vinni 2 alá.
2019. ápr. 17. 20:29
 25/27 A kérdező kommentje:
Ha haza megyek megnézem,a leletemet )
2019. ápr. 19. 17:57
 26/27 A kérdező kommentje:

na megnéztem..ugy van ,hogy

Utsh:1,90mIU/ml

2019. ápr. 24. 18:34
 27/27 anonim ***** válasza:
Ez úgy néz ki, rendben van, szerencsére.
2019. ápr. 24. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!