Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 95kg vagyok 162 cm.4hónapja...

95kg vagyok 162 cm.4hónapja fogyozok 5kg fogytam csak. Keddem megyek endokrinológiára sajnos hormon probléma állhat a dolog mögött, de szeretnék tornázni iga csak otthon mert szégyellek elmenni edzőterembe. Mit ajánlotok és 7napból mennyit tornázzak?

Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 10:30
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
olvass utána kedves utolsó...
2019. febr. 24. 17:23
 12/27 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! :)

Amikor én voltam 100 kg 172cm-hez,akkor használtam beszereztem egy szobabiciklit és egy elliptikus trénert (darabja volt 10 e) azokon napi 1 órát szenvedtem,de hatásos volt :) Futni nem akartam kimenni,egyszer voltam és a mellettem elhaladó autóból hozzámvágtak egy kisüveges colát és kiabálták,szaladj disznó,rád fér. Soha többet nem mentem ki futni. Viszont az otthoni mozgás segített. Azóta sok év eltelt,azzal a módszerrel 25kg-ot fogytam,elbíztam magam,abbahagytam,és 98kg-ra visszament. Aztán jött sok stressz,azzal 54kg-ra fogytam 4 hónap alatt. :) Jó mi? :D 54 kg lötyögős háj :D Per pillanat 60kg vagyok,1 hónapja 63 volt,azóta odafigyelek mit eszek és heti 5-ször itthon kettlebell+hányásig guggolás :D Ja, és mivel csokifüggő vagyok(akarat gyenge )ezért napi 1 kocka cukormentes csoki hatalmas lelkiismeret furdallással. :) Odafigyelek mit eszek,a csirkét már rohadtul utálom,a salátátol égnek áll a hajam ,az uborka ami jó,a szemem alatti táskákra :D Komolyan,nem tudok már mit enni,utálom ezt a nyomorúságot,mert ami egeszséges az nem finom :D Emiatt már ,na meg a mozgás miatt fehérjeport iszok,az legalább finom.:) És esküszöm,ha meglesz újra az 55kg,mogyorókrémbe mártogatott milkacsokival ünneplem meg :D :D

2019. márc. 7. 07:13
 13/27 A kérdező kommentje:
kedves utolsó nagyon szépen köszönöm h írtál és igazad van miden szó igaz rám is :) elmosojodtam h viccesen meséled a történeted....köszönöm,és kívánom ,hogy sikerűljön a célod :)
2019. márc. 17. 13:19
 14/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! (A csokifüggő vagyok 😀 )

Kiderült valami az endokrinilógián?

Am,köszönöm a biztatást ,jelentem a hétvégén elbuktam,befaltam egy tábla chilis étcsokit 😀 Na nembaj,majd pár napig minuszolok erősen . Sok kitartást kívánok Neked és tudod mit? Megmutatod mindenkinek,hogy márpedig akkor is sikerülni fog és eléred a célod ☺

2019. márc. 18. 11:17
 15/27 anonim válasza:

Kérdező, nem lehet hogy azért fogysz lassan, mert túl kevés az az 1600 kcal egy nap? Ha egész nap nehéz fizikai munkát végzel, nem lehet hogy "éhezik" a szervezeted olyan kevés ételtől, és ezért raktároz?

Egyébként, szerintem 4 hónap alatt az 5 kg is már jó!! Ugyis azt mondják, a lassabb ütemű fogyás az egészségesebb és tartósabb, így kisebb az esélye a jojó-effektusnak, és elvégre a túlsúly se néhány hét alatt jött fel :)

Akiknek hormonproblémáik vannak, azok állítólag diéta és mozgás mellett is ugyanugy hiznak tovább. Neked mi derült ki erről egyébként?

Szerintem próbálj meg kicsit több kcal-t fogyasztani, persze egészségesen, hozzámérve a fizikai munkából adódó szükséglethez.

És csak igy tovább :-)

2019. ápr. 11. 11:08
 16/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a bíztatást.hát mondtam a dokinak,hogy mi a bajom de azt mondta egyek kevesebbet,nehéz mert csalódótt vagyok akárhányszór a mérlegre állók. és sajnos elcsábulok néha mert nincs értelme szenvednem!úgy érzem sosem fogyok le!igazából gyűlölöm a testem,és nem tudok mit tenni ellene :( egésznap 1hűtöházban a szalag ,melett állok így enni és inni sem tudok annyit amenyit kéne már mint a napi 5étkezés nálam 3.víz amit iszok max a 1,5l

Nekem nem megyed,de legalább nem megy feljebb :) nektek kitartást!!

2019. ápr. 14. 20:19
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ennyit mondtak az endokrinológián? Vérvétel nem is volt?

A 3 étkezés és a másfél liter víz szerintem nem gond, ezek nem akadályozzák a fogyást. A tornát elkezdted? Tartod a diétádat?

2019. ápr. 15. 02:06
 18/27 anonim válasza:

15-ös vagyok.

Tehát akkor hormonálisan nincs is semmi bajod? Azért ez kicsit fura, hogy a doki annyit birt mondani, hogy egyél kevesebbet....még ettől is kevesebbet?!

Próbáld nem feladni, figyelj továbbra is az egészséges táplálkozásra és igyál eleget. És ami fontos, próbáld ne gyűlölni a testedet, próbáld magadon megtalálni, mi az ami szép, koncentrálj arra, így könnyebben megy a fogyás is. A negativ lelkiállapot hátráltatja az egészet, hidd el!

Nem tudom, elkezdtél-e tornázni, vagy munka mellett mennyire megoldható, de próbálj legalább a szabadnapjaidon beiktatni egy kis testedzést, hidd el, már a napi 20 perc is tud segiteni! Ráadásul, a mozgás növeli az önbizalmat, a pozitiv énképet, igy sokkal biztatóbb lesz az egész fogyás!

Meg gondolj mindig arra, hogy eddig is sikerült már fogynod, akkor sikerülni fog továbbra is! Én tudom, én is lassan fogyó tipus vagyok, meg nem is szeretek megvonni magamtól mindent, de ha az ember ügyel az étkezésre+mozog, akkor azért lehet eredményt elérni!

Egyébként nő vagy, ugye?

2019. ápr. 16. 07:30
 19/27 A kérdező kommentje:
sziasztok.elmentem ugye a dokihoz néztek tsh-t iyesmit és azt mondta egyek kevesebbet,semmit nem fogyok!! Ugyan úgy 96kg vagyok,már feladom sosem fogok lejebb fogyni.remélem ti nagyobb sikerrel vagytok :( :)
2019. ápr. 16. 18:05
 20/27 A kérdező kommentje:
igen 29 éves lány vagyok..mozgok amit csak tudok,azt is tudom,hogy többet is mozoghatnék,de tudom kifogás de porzasztóan elfáardok meló után....ha lenni kicsi látszatja akkor lenne hajtó erő de így nincs :( :(
2019. ápr. 16. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!