Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék anyukamnak...

Hogyan tudnék anyukamnak segíteni?

Figyelt kérdés
Anyukám 51 éves és ápoló. Nagyon sokáig vékony volt, de mikor megszülettem elkezdett meghizni. Nagyjából 80 kg körül lehet és 160 cm. A munkahelyen egész nap rohangál a betegek között és egyik helyről a másikra inkább gyalog megy, mint autoval vagy busszal. Nagyon sokat dolgozik, ezért nincs sok ideje. Napi kétszer eszik és kicsi adagot. 80 kg alá meg nem sikerült mennie. Szeretnek neki segíteni ugyanis a súlya miatt egészségügyi problémái lettek. Szerintetek mit kene csináljon? Minden tanácsot elfogadok. ☺️

2019. jún. 27. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tudod, a kor csak egy állapot. 😉
2019. jún. 28. 22:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a fiatal és az idos ugyanazon a szinten van. Biztos nagyon sok idős örül ennek..... Én azért szeretem megadni az időseknek a tiszteletet. Minden családban más a divat.
2019. jún. 28. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!