Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy segítsek anyukámnak a...

Hogy segítsek anyukámnak a fogyásban?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és anyának fogynia kell. Túlsúlyosnak számít és nem mondanám, hogy túl sok kitartása lenne, többször próbálkozott már. Szeretném, ha most tényleg sikeres lenne, már felajánlottam neki, hogy majd megyek vele úszni (tudom, hogy az nem terheli a térdét). Mit tehetnék még? :)
2013. jan. 13. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Húst és zöldséget kell ennie kenyér, édesség, joghurtka stb. helyett.

De ha ennek önmaga nem tud utána járni, te sem igazán fogsz tudni segíteni rajta. Mármint, nem olyan a világ hogy a gyerekek csak úgy megváltoztatják a szüleiket.

2013. jan. 13. 23:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az is sokat számítana ha nem ennél előtte csoki tortát. És úgy nagyjából igazodnál az ő étrendjéhez. Nem úgy értem hogy te is fogyózz. Csak ha ő mondjuk ma este tükörtojást eszik akkor te ne az éppen kedvenc kajáját lapátold be mellette hanem te is tojást egyél csak nyilván kenyérrel. Így ő is azt eszi nem kívánja meg a te kajád. Vagy ha 7 kor vacsiztok akkor te este 9 kor ne állj neki előtte fagyit enni. Szerintem ezek sokat segítenek.
2013. jan. 14. 10:39
 3/3 A kérdező kommentje:
persze, rendben. :)
2013. jan. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!