158cm és 29kg, miket egyen hogy hízzon?
Figyelt kérdés
Fogadott hugomról van szó. Túlzottan sovány. Magas a korához képest (12) de eskü rossz ránézni minden csontja kivan. Folyton panaszkodik, hogy piszkálják. Szeretnék segíteni rajta.2019. jún. 26. 18:35
2/8 A kérdező kommentje:
29!
2019. jún. 26. 19:56
3/8 anonim válasza:
Szerintem itt már orvosi segítséget kell kérni.
4/8 anonim válasza:
Meki esetleg? :/ Nekem most ez segít egy kicsit hízni, bár tudom, hogy egészségtelen sajnos ez a mód, én 175/57 vagyok jelenleg. Amúgy milyen az étvágya hugodnak általában? Én is világéletemben nagyon vékony voltam és mindig kaptam én is rendesen a piszkálást érte, pedig bármennyit ettem nem tudtam hízni.
24/N
5/8 A kérdező kommentje:
Orvos nem mondott semmit. Legutóbb ahol voltunk vele orvosnál az kitalálta, hogy semmilyen húst nem ehet max halat. Se tej, se tészta semmi. Kb diétás étrendet irt elő.
2019. jún. 26. 22:51
7/8 A kérdező kommentje:
Kiskorában volt olyan betegsége, hogy hetekig nem volt széklete. Később kiderült, hogy öröklődő betegség volt.
2019. jún. 26. 23:58
8/8 anonim válasza:
Ez orvosi dolog, mivel emésztőszervrendszeri megbetegedése van, ezt magadtól nem tudod rendbe hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!