Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 158cm körüli lányok, nők:...

158cm körüli lányok, nők: Milyen méreteitek vannak és elégedettek vagytok e azokkal?

Figyelt kérdés

158cm vagyok, lassan 35 éves, 2 gyereket szültem. Júniusban elkezdtem fogyózni sportolással. Egész jól haladok, már 9 kiló lement, de még mindig kövérnek látom magam. 69kg-ról indultam, most 60 vagyok.

Szerencsére olyan fajta vagyok, aki mindenhova hízik és mindenhonnan fogy. Méreteim

Akkor Most

derék 90 85

csípő 104 91.5

mell 103 94

comb 60 55

vádli 37 35

felkar 31 28

Kábé 5 kilót szeretnék még ledolgozni.

Sajnos hasamról megy le a legnehezebben.

Kockás hasat nem valószínű, hogy tudnék magamnak csinálni, 2 gyerek után van egy kis felesleges bőr, de szerencsére nem olyan horror. Egyéb helyeken is a csíkjaim elég tűrhetőek.

Gyorsan fogyni nem akarok, mert elég csíkom van. Eddig a combommal, a vádlimmal, és a fenekemmel vagyok megelégedve a legjobban. (Futással fogyok.) De a hátam és a karom is kezd alakulni, habár felső testre egyelőre nem gyúrok külön....pedig el kéne kezdenem.

2018. aug. 20. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

28 éves vagyok, nincs gyerekem. Én elégedett vagyok a méreteimmel.

48 kg, 158 cm (bár néha 156-nak mérik)

derék: 60 cm

csípő: 89 cm

mell: 75 cm

comb: 50 cm

vádli: 35,5 cm

bicepsz: 28 cm (a legvékonyabb részen 25 cm)

Nagyon sokat fejlődtél rövid idő alatt, gratulálok!

2018. aug. 20. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a derék az, ami erősebb kicsit, a többi teljesen rendben van. Az 5 kg-ot még leadhatod, ha nagyon nem vagy elégedett a jelenlegi állapottal, de annál többet nem kell.

Gratulálok egyébként, szépen haladsz! A saját méreteimet most csak azért nem írnám ide, mert jóval alacsonyabb vagyok még a 158 cm-nél is, de amúgy az elsőéhez hasonlóak.

2018. aug. 20. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
1%
Mellméretet is írjatok.
2018. aug. 20. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szép eredmény, gratulálok. A hasam és a karom nekem is kritikus pont, szinte semmi izom nincs ott rajtam.

Én 156 cm vagyok, bár 19 éves, természetesen még nem szültem.

Mell: 79

Derék: 60

Csípő: 86

A többit még sosem mértem. Egyébként leírnád, hogy miért érdekelnek mások méretei? A viszonyítás miatt?

2018. aug. 20. 21:53
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszolóknak. Igen, viszonyításul érdekelne, hogy kábé mennyivel elégedettek az emberek.

Főleg a hasammal kéne valamit kezdeni. Nagyon sok centit már nem kell máshonnan lefaragnom, mert én se meg a férjem se szeretnénk, ha nem maradna mit markolni.

Azért észrevettem, hogy több szem akadt meg rajtam, amióta fogytam....jó is az érzés, hogy most már azért kinézek valahogy :D

A férjemnek is tetszik, és látom rajta, hogy büszke rám és támogat.

2018. aug. 21. 09:18
 6/6 anonim válasza:

Szia. 153/62. 30 éves, még nem szültem.

Méretek:

Mell: 96

Csípő: 97

Derék: 75

Comb: 57

Kar: 31

Jól érzem magam a bőrömben. :)

2018. aug. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!