158cm 38kg, fenékre hogy hízzak? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval 158cm vagyok és 38kg,mindig is rettentően vékony voltam,1. Osztályban is 29kg voltam.Most szerintem normális alakom van viszont f*nekem az kicsit lapos és hát hogy mondjam... Úgymond rá csúszik a fenekem vége a combomra és olyan mintha hosszabb lenne,szerintetek mit tegyek? Próbáltam a hízást felszedtem régebben 3kg-t de csak hasra hízok2019. jún. 26. 17:12
1/7 anonim válasza:
Inkább növesz izmot, mint zsírt, járj el futni, edzeni, lovagolni.
2/7 anonim válasza:
Egyel tobb kaloriat egy nap mint amennyit elegetsz, sok protein es EGESZSEGES taplalkozas. csirke, zoldsegek, rizs...
aztan heti 3x sulyzos edzes seggre. SULYZOS.
nem lesz hirtelen segged amugy, kb 6 honap utan fogod latni de 1 ev utan mar hidd el halat adsz magadnak ha tenyleg megcsinaltad
3/7 Miss Endzsi válasza:
Azért rakódik felesleg rád, mert az izom hiányzik rólad. Edzel súllyal, normálisan eszel és megoldódik.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) az igaz hogyha valaki sokat súlyzózik(nő) akkor ugyan akkora vagy alacsonyabb lesz? Sok embertől ezt hallottam,és instagramon is láttam hogy a legtöbb izmos nő csak 160-161cm
2019. jún. 26. 19:19
5/7 Miss Endzsi válasza:
Mi a... Nem mentem még össze, 157 vagyok évek óta.
6/7 anonim válasza:
Te hol hallottad ezt a marhaságot? Én amikor elkezdtem 171 cm voltam, jelenleg 173 vagyok, tehát még nőttem is.
7/7 anonim válasza:
"instagramon is láttam hogy a legtöbb izmos nő csak 160-161cm"
Talán mivel sok 160 centi körüli nő van, így nyilván az edzősök között is sok ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!