Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá a barátomat...

Hogyan vehetném rá a barátomat, hogy hízzon kicsit?

Figyelt kérdés

Egy olyan 24 éves férfiről van szó aki genetikailag barmennyit eszik es barmit, mintha csak fogyna tőle. Tényleg nem a külső miatt szeretem, de már együtt vagyunk lassan 2 éve és amióta összejöttünk mondogatja, hogy na mindjart elkezd edzeni meg komolyabb étrendet kialakítani, de mindig van rá valami kifogása. Mielőtt megismerkedtünk volt egy olyan időszak, hogy rajta volt +15 kg csak azt hamar el is vesztette, és nem értem ha egyszer összejött már neki miért nem csinálja azt újra.. igazaból azért kezd egyre jobban zavarni, mert én mindent megteszek az alakomért, rendszeresen edzek és diétazok, hogy legalabb kicsit jobban közelítsek az ő soványságához. Nem csont sovanynak de karcsúnak tartom magamat, de mellette elveszik az önbizalmam.

Valakinek esetleg valami tippje lenne?

20/n

2018. dec. 21. 09:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Biztos ugy gondolkodik, hogy minek erolkodjon jobb alakert , igyis ugyis lepipazod
2018. dec. 21. 10:12
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha azért nem bírsz meglenni mellette, mert vékonyabb nálad, s ez elveszi az önbizalmad; akkor keress fel egy pszichológust.
2018. dec. 21. 10:33
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy nem tudok meglenni mellette, a belső tulajdonságaiért szeretem. Már 2 éve vele vagyok szerintem ez is rávilágít erre.Nem is feltétlen a soványsága zavar, inkább az, elhatározatlanság, változtatásra törekvés hiánya, hogy én mindent megteszek az alakomért ő meg semmit.

A kérdésem azok felé irányul akiknek volt hasonló problémájuk, vagy tudnának tanácsolni valamit.:)

2018. dec. 21. 10:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Sehogy, ha ő nem akarja, nem fog tenni érte, ez világos.

Annyit tehetsz, hogy elmondod neki, hogy ez téged mennyire és miért zavar, de ő dönti el, hogy lép-e.

2018. dec. 21. 14:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy egyáltalán nem kellene neki híznia!
2018. dec. 21. 15:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Hagyd már békén, ha rendszeresen edzeni jár, az rengeteg időt elvesz az életéből. Más dolgokkal szeretné tölteni a szabadidejét, kész.
2018. dec. 21. 18:02
 7/13 anonim válasza:

Én is olyan vagyok, hogy bármiből, bármennyit ehetek!Hízni nem tudok!

De hogy az étvágyam jobb legyen, vitaminokat szedek vagyis én C vitamint! Nállam sokat számít! Sokat segíthet a megfelelő vitamin bevitel!

2018. dec. 21. 18:52
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#6 én nem látom, hogy bárhol is írtam, hogy rendszeresen jár edzeni a barátom.. nem tudom honnan gondoltad, ha járna edzeni rendszeresen (amit a jelenlegi életkörülményei miatt neki nagyon könnyű lenne megoldania) akkor ki se írtam volna a kérdést, mert látnám a változtatás szándékát:)

2018. dec. 21. 20:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért nem jár edzeni, mert nem ezzel akarja tölteni a szabadidejét.
2018. dec. 21. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet, hogy plusz 15 kilóval nem érezte magát jól!

Azért ez olyan súlytöbblet, ami igen komoly következmenyekkel jár, csak azért nem feltétlen akar elhízni, csak azért, hogy te vékonyabbnak látszódjál mellette.

Emellett ha nem akar edzeni, akkor ahhoz is van joga, nem mindenkinek ez a fontos.

2018. dec. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!